Essence Matte Liquid Lipstick || Review

Hij is onderdeel van het Essence lente / zomer 2023 assortiment: deze 8H Matte Liquid Lipstick! Ik kon niet wachten hem te proberen. Liquid lipsticks hebben vaak een lange houdbaarheid op de lippen en de matte finish spreekt me erg aan. Net als de prijs overigens! Kijk snel mee naar de kleur Rosy Nude!

Essence 8h Matte Liquid Lipstick - review

De nieuwe 8H Matte Liquid Lipsticks bracht Essence uit in acht verschillende kleuren. Van bruine nude tot heldere roze en rode tinten. Ik ging voor een kleur die een beetje in het midden ligt: 04 Rosy Nude. Dit soort natuurlijk uitziende kleuren spreken me meestal meteen aan.

Rosy Nude lippenstift - review

Je brengt de lipstick aan met een sponsapplicator. Hij heeft een afgeronde punt en erg zachte haartjes. De kop is wat flexibel zodat je goed de rondingen van je lippen kunt volgen en alle hoekjes kunt bereiken.

Close-up applicator vloeibare lipstick - review

Bij een liquid lipstick zoals deze van Essence verwacht ik een goed dekkende kleur. Gelukkig werd ik niet teleurgesteld! Hieronder zie je één veeg met de applicator, zoals je kunt zien komt er voldoende kleur van af.

Swatch Essence 8h Matte Liquid Lipstick in Rosy Nude - Review

De kleur vind ik prachtig, het een wat donkerdere nude-tint met oudroze ondertoon. Ze geven een soort ‘my lips but better’-effect.

Bij het aanbrengen zie je een kleine glans, maar zodra de lipstick gedroogd is zie je daar niets meer van. De volledig matte finish komt goed tot zijn recht. Die finish zorgt er tegelijkertijd voor dat droge lippen nog droger lijken, dus een goede lipverzorging is aan te raden.

Lipswatch liquidlipstick in Rosy Nude - Review

En de houdbaarheid? Die is zeker goed te noemen. Blijft hij echt 8 uur zitten? Nah.. De kleur vervaagt wel wat door te eten en drinken. De randen blijven dan goed gekleurd, maar op de rest van de lippen is de lippenstift dan niet meer zo zichtbaar.

Maar eerlijk is eerlijk, voor de prijs is het een erg goed product!

Meer informatie

Je koopt deze 8H Matte Liquid Lipstick bij je lokale Essence verkooppunt voor € 2,99 (adviesverkoopprijs). Voor € 2,95 is hij verkrijgbaar bij Boozyshop! Inmiddels is het herfst / winter 2023 assortiment ook al verkrijgbaar via Boozyshop, dus wees er snel bij als je deze liquid lipstick nog wil bemachtigen!

Essence is een veganistisch en dierproefvrij merk.

Houd jij van liquid lipsticks zoals deze?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top