Essence peel off nagellak

Ik ben een tijdje uit de nagellak geweest en kocht het niet meer zoveel als jaren geleden. Inmiddels is mijn interesse weer terug en zag ik steeds zogenaamde peel off nagellak voorbij komen. Zoals bijvoorbeeld ook in de Essence herfst / winter update 2019. Ik kocht echter laatst een glitter peel off nagellak van Essence. Benieuwd? Lees dan verder!

Paarse Essie nagellak Essence glitternagellak peel off glitter on

Inmiddels alweer een paar weken geleden denk ik was ik bij Etos en zag ik dat ze allerlei nagellakken in de uitverkoop hadden gedaan. Plaats maken voor nieuw assortiment, denk ik! In die bakken vond ik een mooie paarse nagellak van Essie voor maar 3 euro en ook de Essence peel off glitter nagellak waar ik het in dit artikel over wil hebben. Die kostte nu nog maar € 1,30 geloof ik!

Ik besloot beide nagellakken te combineren. Ze passen best goed bij elkaar! Het lakje van Essie heet 556 Making Harmony en die van Essence is een ‘Glitter on, Glitter off’ peel off nagellak met de naam 05 Starlight Express. In combinatie erg leuk, bleek op mijn nagels. De nagellak van Essence had wel veel tijd nodig om goed te drogen, wat ik altijd erg jammer vind. Ik denk dat dat te maken heeft met de peel off samenstelling. De glitternagellak heeft wel een goede glitter-dichtheid, hieronder op de foto zie je twee lagen.

Peel off glitter nagellak Essence en paarse nagellak Essie

Hoe mooi ik deze nagellak combinatie ook vond, ik wilde zo graag het peel off effect uitproberen dat ik daar toch maar voor gegaan ben en de nagellak er bijna meteen weer af heb gehaald! En inderdaad, ik kon de nagellak er zo aftrekken. Door de laag eronder bleef die nog wel zitten, maar de Essie nagellak is een normale nagellak, dus dat is logisch.

Peel off glitter nagellak Essence

Wel grappig om dit een keer zo te zien en uit te proberen!

Meer informatie

Nagellak van Essie is onder meer te koop via Plein.nl en Etos, Essence nagellak koop je via je lokale verkooppunt zoals Kruidvat of online via Boozyshop.nl. Deze Peel-Off nagellak zal inmiddels waarschijnlijk niet meer verkrijgbaar zijn.

Heb jij dit soort Peel Off nagellak al eens geprobeerd?

Eén reactie op “Essence peel off nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top