Essence Pink Glitter Show oogschaduw palette

Afgelopen oktober lag er een bijzondere limited edition in de schappen van de drogist. Een samenwerking tussen Catrice en Essence met de naam Royal Party: Sisterlove. Van Essence zat er onder andere dit Pink Glitter Show oogschaduw palet ertussen en vandaag laat ik hem zien!

Essence Pink Glitter Show oogschaduwpalette

De Royal Party Sisterlove samenwerking kenmerkte zich door de grote hoeveelheid paletten: maar liefst 14! Zowel met oogschaduw als gezichtspaletten. In dit artikel zie je het Essence Pink Glitter Show oogschaduwpalette. Dit palette ziet er sowieso van de buitenkant al uit als een plaatje! Een gouden palette met sterretjes en roze vlokjes aan de bovenkant die bewegen als je het deksel open doet of het palette beweegt.

Toen ik hem open deed, zag ik een blaadje met vrolijke stickers. Erg leuk en origineel. Je kunt ze voor van alles gebruiken. Misschien dat ik ze ga gebruiken in mijn bullet journal!

Stickers Essence Pink Glittershow Royal party oogschaduw

Vervolgens zag ik allerlei mooie, overwegend warme tonen in het oogschaduwpalette. Alle kleuren hebben een naam gekregen, wat ik altijd extra leuk vind. Het viel me op dat veel van de namen een romantisch accent hebben.

Essence Pink Glittershow Royal party oogschaduw namen

De Pink Glitter kleuren

Nog even wat foto’s om de kleuren in dit palette goed te kunnen zien. En natuurlijk horen daar ook swatches bij! Het palette bevat veel shimmery, glittery kleuren. Drie zijn wat meer matte.

Essence Pink Glitter Show oogschaduw palette kleuren
Essence Pink Glittershow Royal party oogschaduw
Closeup budget oogschaduwpalet

De kleuren hebben veel pigment, meer dan ik had verwacht. Ook de shimmery kleuren laten zich goed swatchen. Het swatch stencil kocht ik bij Born Pretty Store.

Essence Pink Glittershow Royal party oogschaduw swatches

Ooglook

Natuurlijk wilde ik de kleuren niet alleen swatchen, maar ook uitproberen in een look! Ik wilde hem neutraal en draagbaar houden. Daarom heb ik ook geen nepwimpers opgedaan. Ik combineerde hem hieronder met de Lord & Berry Shodo eyeliner en Essence Lash Princess mascara.

Essence Royal party ooglook

Dit palette leent zich prima om neutrale looks mee te maken, omdat hij ook veel neutrale kleuren bevat. Je moet wel houden van een beetje shimmer in je ooglooks, anders kun je dit palette beter in de winkel laten liggen.

Meer informatie

De Essence Royal Party Sisterlove waar dit Pink Glitter Show oogschaduw palette deel van uitmaakte was een limited edition. In een aantal winkels liggen de paletten van deze collectie nog wel in de uitverkoopbakken. Dus als je geluk hebt kun je hem nog scoren met korting! De originele prijs van dit palette was € 7,99. Er is ook een variant van Catrice met koelere tinten (Silver Glitter Show, tevens €7,99).

Zowel Essence als Catrice shop je tegenwoordig ook online via Boozyshop!

Heb jij een palette uit deze collectie?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

3 reacties op “Essence Pink Glitter Show oogschaduw palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top