Essence Pore Minimizing Serum || Review

In de herfst / winter 2022 collectie van Essence zat weer een nieuw serum uit de Hello, Good Stuff lijn: dit Pore Minimizing serum met granaatappel en niacinamide. Hij ziet er in ieder geval weer veelbelovend uit, dus ik was erg benieuwd. Jij ook? Lees dan snel verder!

Essence Hello Good Stuff Pore Minimizing Serum met niacinamide

Ik probeerde al eerder producten uit de ‘Hello, Good Stuff!’-lijn van Essence. Eigenlijk ook allemaal naar tevredenheid. De producten bevatten veel natuurlijke ingrediënten en zijn in de meeste gevallen fijn in gebruik. Mocht je er meer over willen lezen, dan kun je dat doen via de volgende linkjes:

Dit Pore Minimizing Serum van Essence is gemaakt met granaatappel, vandaar dat ook de verpakking (en het serum zelf) in roze is uitgevoerd. Naast granaatappel bevat het serum 3% niacinamide en geen parabenen, microplastics, PEGs, siliconen en minerale oliën. In totaal bevat hij voor 95% natuurlijke ingrediënten.

Essence is een cruelty-free merk en ook dit serum is vegan.

95% natuurlijk serum voor minder zichtbare poriën

Dit Essence serum zit in een transparant glazen potje met wit pipetdopje waarmee je het hygiënisch op je gezicht kunt aanbrengen.

Het Essence Pore Minimizing Serum in gebruik

Het eerste wat me opvalt als ik de dop opendraai is de heerlijke, frisse geur. Het serum zelf heeft een lichtroze kleur en is heel dun.

Textuur van serum met niacinamide

Die dunne textuur heeft als voordeel dat je het serum gemakkelijk kan verdelen over je gezicht. Ik gebruik dagelijks zo’n 3 druppeltjes en dat is voldoende om mijn gehele gezicht in te smeren. Je kunt hem overigens zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen.

Essence Pore Minimizing serum Hello Good Stuff textuur

Het Essence Pore Minimizing serum trekt snel in en ik zie echt verschil! Ik heb vrij aanwezige poriën op mijn neus die minder zichtbaar zijn als ik het serum heb aangebracht. Dit samen met de geur zorgt ervoor dat hij in korte tijd bij mijn favorieten is gaan behoren.

Meer informatie

Het Pore Minimizing serum uit de ‘Hello, Good Stuff!’ lijn is momenteel verkrijgbaar bij je lokale Essence verkooppunt. De adviesverkoopprijs van het serum is € 4,99 voor 30 ml. Online kun je Essence vinden bij onder andere Boozyshop (€ 4,95). Uit dezelfde lijn is er ook het Skin Clearing Serum met kiwi en AHA voor dezelfde prijs. Die herken je aan het groene label. Beide serums zijn vegan, Essence is een cruelty-free merk.

Heb jij al eens iets uit de 'Hello, Good Stuff!'-collectie van Essence geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top