Essence Sensitive But WOW Volume Mascara || Review

In de Essence lente / zomer 2022 assortimentsupdate werd hij aangekondigd: de Sensitive but WOW Volume mascara! Voor een natuurlijk effect en te verwijderen met enkel warm water. Klinkt dat als muziek in je oren? Lees dan snel verder om te kijken hoe hij me bevalt!

Essence Sensitive but WOW Volume mascara

De Essence Sensitive but WOW Volume Mascara is ontwikkeld voor mensen met gevoelige ogen en contactlensdragers. Hij bevat onder andere calendula en kamillebloesemwater.

Informatie Essence WOW Volume mascara

Door de milde formule van de mascara is hij eenvoudig te verwijderen met alleen warm water. Dat klinkt handig, maar ik vraag me dan meteen af hoe transferproof hij is. Blijft de mascara dan wel netjes de hele dag op mijn wimpers zitten? Daarom keek ik er erg naar uit om deze mascara uit te proberen!

Mascara verwijderen met warm water

Deze WOW mascara valt lekker op in het Essence schap, want hij de huls is lekker kleurrijk. De glanzende paarse letters steken goed af tegen de licht turquoise huls.

De Essence Sensitive But WOW mascara in gebruik

De Essence WOW mascara heeft een vrij standaard applicator om de mascara mee aan te brengen.

Essence WOW Volume Mascara applicator

Het borsteltje heeft kleine haartjes, een normaal formaat en loopt een beetje taps toe. Er komt niet overdreven veel mascara uit de huls. Al met al vind ik de applicator fijn in gebruik.

Essence WOW Volume Mascara borsteltje

Deze Essence mascara is een ‘Volume Mascara’ maar zou zorgen voor een natuurlijk effect op je wimpers. De naam ‘Sensitive but WOW’ vind ik dan ook niet helemaal passend. Maar daar laat ik me uiteraard niet door tegenhouden. Hieronder zie je op de bovenste rij mijn natuurlijke wimpers, daaronder foto’s met één laagje mascara. Op de onderste rij draag ik twee laagjes Essence mascara.

Voor en na gebruik Essence Volume mascara

Ik heb meerdere keren in mijn foto tijdlijn gecontroleerd of het echt klopte. Op de foto’s op de onderste rij lijken mijn wimpers namelijk minder volume te hebben dan op de middelste rij. Misschien worden mijn wimpers door de tweede laag iets te zwaar waardoor ze minder krullen?

Een natuurlijk effect geeft deze mascara mijn wimpers in ieder geval wel. Hij geeft mijn wimpers kleur en een licht krullend effect. Meestal gebruik ik één laagje, omdat een tweede niet zoveel toevoegt. Ik heb niet vaak last van afgevende mascara onder mijn ogen, maar aan het einde van de dag is dat bij deze wel een klein beetje het geval. Mocht je daar dus snel last van hebben dan zou ik deze Essence WOW mascara overslaan. Ook als je gaat voor een volumineus, vol, krullend effect kun je beter een andere mascara kiezen. Gelukkig heeft Essence meer mascara’s in haar assortiment, zoals deze Essence Double Trouble mascara.

Meer informatie

Deze Essence Sensitive But WOW Volume Mascara maakt deel uit van het lente / zomer 2022 assortiment. De adviesverkoopprijs is € 3,59. Je vindt hem bij je lokale Essence verkooppunt of online bij Boozyshop. Deze mascara is vegan en cruelty-free geproduceerd.

Gebruik jij vaak Essence mascara's?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 4, gebaseerd op 2 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top