Essence This Is Me lipsticks

Vorige week won ik een winactie van allaboutbertina.nl en kreeg ik maar liefst 8 lipsticks uit de Essence This Is Me collectie thuisgestuurd! Vandaag laat ik de kleuren aan je zien, inclusief lipswatches uiteraard.

Essence This is me lippenstiften

De Essence This is Me collectie bevat 20 ‘nudekleurige’ lipsticks en 20 bijpassende nagellakken. Ik zet ‘nudekleurige’ tussen aanhalingstekens, want er zitten ook tinten bij die ik zelf niet als nude zou bestempelen. Het idee achter de lijn is dat er voor iedere huidstint een perfecte nudekleur lipstick is. De lijn is dan ook opgedeeld in vier delen, passend bij vier groepen huidstinten: light – medium – olive – dark.

Essence This is me lipsticks

Het is overigens niet zo dat bijvoorbeeld nummer 1 t/m 5 bij huidstint light horen en nummers 6 t/m 10 bij medium. Alle kleuren zijn door elkaar gegooid, maar je hoeft je daar natuurlijk ook niet aan te houden qua huidskleur en keuze voor de perfecte lipstick voor jou!

Essence This is me lippenstift kleuren

Essence This is Me lipswatches

Tijd voor de swatches! Zoals je hierboven al kunt zien aan de naamstickertjes zijn het best uiteenlopende kleuren. Sommige kleuren verrasten me toen ik ze eenmaal op mijn lippen had. Bleken ze bijvoorbeeld toch wat roder, bruiner of zelfs paarser dan ik dacht, leuk! De lipsticks voelen romig en brengen gemakkelijk aan. De kleuren zijn semi mat. Hieronder zie je steeds een close-up foto van de lipstick zelf met ernaast de lipswatch.

01 Freaky

Essence This is me lipstick 01 Freaky

02 Happy

Essence This is me lipstick 02 Happy

03 Bold

Essence This is me lipstick 03 Bold

04 Crazy

Essence This is me lipstick 04 Crazy

05 Legendary

Essence This is me lipstick 05 Legendary

06 Real

Essence This is me lipstick 06 Real

07 Enough

Essence This is me lipstick 07 Enough

08 Strong

Essence This is me lipstick 08 Strong

Ik zal niet alle tinten veel dragen, maar er zitten zeker hele mooie nudetinten bij! Ik vind van deze acht lipsticks nummer 3 het mooiste voor mijzelf denk ik, maar lastig kiezen! Het is natuurlijk ook maar net voor welke gelegenheid je ze wil dragen.

Meer informatie

De This is Me lipsticks zijn verkrijgbaar bij de bekende Essence verkooppunten. Ze zijn verkrijgbaar in 20 tinten, met ook 20 bijpassende kleuren nagellak. De lipsticks kosten € 2,39 per stuk, de nagellakjes koop je al voor € 1,69.

3 reacties op “Essence This Is Me lipsticks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top