Essence What The Fake! Plumping Lip Filler || Review

Het was in 2021 dat Essence voor het eerst met een What The Fake! Plumping Lip Filler kwam. Toen nog een hele lichte tint met parelmoer glans. In het Essence herfst / winter 2022 assortiment werd een nieuwe variant uitgebracht: Oh My Nude. Die zie je in dit artikel!

Essence What The Fake! Plumping Lip Filler

Het kartonnen doosje heeft ook een nude-tint gekregen, waarbij de voorkant lichter is dan de andere zijden. Er staat veel informatie op zoals een omschrijving en de ingrediënten van deze ‘Voller makende lippenvergroter’.

Informatie voller makende lippenvergroter

Er zijn een aantal ingrediënten toegevoegd om je lippen niet alleen te ‘plumpen’, maar ook te verzorgen. Zo bevat deze lipgloss hyaluronzuur en vitamine E. De kaneelolie zorgt voor een tintelend gevoel op de lippen.

Ingredienten Essence What The Fake lip plumping gloss

Alhoewel ik eigenlijk nooit iets zie van het plumping effect van dit soort producten, zegt de verpakking van de Essence What The Fake! iets anders. Maar liefst 88% van de 50 testpersonen zag een plumping effect. Dit maakte me erg benieuwd. Waren het sociaal wenselijke antwoorden of werkt deze lipplumper écht?

Resultaten van de Essence lipplumper

In het doosje zit een reguliere lipgloss-huls waaraan je meteen kunt zien welke kleur gloss hij bevat. Hij komt goed overeen met de kartonnen verpakking. Het is een nudetint met roze ondertoon.

Verder staat op de huls weinig informatie, wel de waarschuwing om de lipplumper niet aan te brengen op geïrriteerde of gevoelige lippen.

Essence What The Fake Oh My Nude plumping lipgloss

De Essence What The Fake! Plumping Lip Filler in gebruik

Niet alleen de huls, maar ook de applicator is wat je ervan mag verwachten. Langwerpig, buigzaam en erg zacht. Hij pakt voldoende product op om aan te brengen, al zul je misschien een tweede keer moeten dippen. Dat is in ieder geval fijner dan een overdaad aan product op je applicator!

Applicator Essence What The Fake!

De Essence What The Fake! lipplumper heeft niet echt een sterke geur. Een subtiele kaneelgeur kan ik er wel uithalen, maar de geur van deze gloss is zeker niet storend aanwezig.

Ik spreek in dit artikel over een lipgloss omdat dat het meest lijkt op de textuur die deze Plumping Lip Filler heeft. Afgaande op de swatch heeft hij echter wel flink wat pigment!

Swatch plumping lipgloss met pearly nude finish

Hieronder zie je links mijn ‘kale’ lippen, rechts heb ik de What The Fake plumper van Essence aangebracht. Hij is minder ‘nude’ dan ik gedacht had en meer roze van kleur, jammer! Ook heeft hij flink wat glinstering wat bij de swatch eigenlijk niet zo duidelijk was.

Voor- en nafoto Essence plumping lip filler

Het aanbrengen van deze lipgloss ging eigenlijk als vanzelf. Met de applicator kun je niet heel nauwkeurig werken, maar dat is bij een lipgloss gelukkig wat minder van belang dan bij een felle liptint.

Lipswatch Essence What The Fake! Plumping Lip Filler

De lipplumper geeft een verkoelend effect en tintelt, maar niet zo erg dat het pijnlijk is (wat mij betreft). Dit effect blijft langer aanhouden dan ik verwacht had, al neemt het wel steeds wat verder af.

Echt vollere lippen zie ik niet op de voor- en nafoto’s, het blijft denk ik bij het idee dat er iets ‘plumpt’ door de tinteling die je voelt. En wellicht ontstaat er door de glinstering een optische illusie.

Meer informatie

Deze nude Essence What The Fake! Plumping Lip Filler koop je momenteel bij je lokale Essence verkooppunt. Ook vind je hem bij Boozyshop. Deze lipplumper kost € 3,49 en is in meerdere varianten beschikbaar. Essence producten uit de Herfst / Winter 2022 collectie zijn 100% vegan en het is een dierproefvrij merk.

Houd jij van dit soort plumping lipproducten?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top