Facetheory Ocuwake Eye Cream || Review

Deze Ocuwake Eye Cream van Facetheory zou onder andere de huid onder je ogen hydrateren en verstevigen en zelfs hyperpigmentatie verminderen. Dat wilde ik natuurlijk wel uitproberen! Vandaag lees je in dit artikel alles over deze oogcrème die geschikt is voor alle huidtypen, dus kijk snel verder!

Facetheory Ocuwake Eye Cream review

Eerder reviewde ik al diverse Facetheory producten met vitamine C, wat deze Ocuwake oogcrème ook bevat. Daarnaast zit er ferulinezuur, kamille en zoethout in. Samen zorgen deze actieve ingrediënten ervoor dat donkere kringen onder je ogen verminderen. Door hexylresorcinol worden pigmentvlekjes verminderd zichtbaar en het zorgt ervoor dat je huid er helder uit ziet.

Ook zou deze oogcrème de huid rondom je ogen verstevigen en ervoor zorgen dat het zijn elasticiteit behoud. Dat zijn grote beloftes die Facetheory maakt over deze Ocuwake Eye Cream!

Facetheory Ocuwake Eye Cream

Het product zit in een tube die je vindt in een doosje. Op het doosje staat weinig informatie over de crème zelf, maar op de tube vind je onder andere de ingrediënten en het gebruiksadvies terug. Ook zit er een ‘bijsluiter’ in het doosje met de nodige informatie.

Ingredienten oogcreme face theory

De Facetheory Ocuwake oogcrème in gebruik

De Facetheory Ocuwake Eye Cream zit in een wat stugge, aluminium tube. Hij is voor gebruik netjes afgesloten en je moet hem eerst doorprikken met de bovenkant van de dop.

Afgesloten tube met oogcreme

De crème zelf heeft een wat ongedefinieerde geur. Het kan zijn dat ik zoethout en kamille ruik, maar dat is voor mij dan niet echt een winnende combinatie qua geur. Gelukkig is hij niet heel erg aanwezig.

Door de stugheid van de tube komt de eye cream er niet zo gemakkelijk uit. Het is dan ook geen hele vloeibare oogcrème. Daarom verbaasde het me een beetje dat hij wel heel fijn aanbrengt op de huid. Hij laat zich gemakkelijk verdelen en trekt ook snel in.

Ocuwake Eye Cream Facetheory texture

Na een tijdje gebruik merkte ik inderdaad dat mijn blik wat opener en ‘lichter’ werd. Minder donkere kringen rond mijn ogen, al waren die al niet zo ernstig aanwezig. De geur is nog wel iets waar ik erg aan moet wennen, wat dat betreft is het niet mijn favoriete oogcrème geworden!

Meer informatie

Je koopt deze Ocuwake Eye Cream via de Facetheory website. Hij kost € 19,99 (30 ml). Als je meerdere verpakkingen tegelijkertijd koopt krijg je korting.

Alle Facetheory producten worden gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Het merk is cruelty-free (Leaping Bunny gecertificeerd) en vegan (PETA approved). Als je via de website bestelt betaal je geen extra invoerrechten of douanekosten. Vanaf € 40 is verzending binnen Europa gratis (anders € 5,99).

Sinds april 2023 is Facetheory ook beschikbaar bij Boozyshop! Deze Ocuwake oogcrème koop je daar voor € 23,95.

Heb jij al een favoriete oogcrème?

— Je vindt meer artikelen over oogverzorging via deze link! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top