Feestelijke HEMA beautyproducten getest!

Vorige maand kondigde ik ze al aan: de HEMA beautyproducten voor de feestdagen. Ik was er erg benieuwd naar, dus ik was blij dat ik enkele producten mocht ontvangen! Natuurlijk heb ik deze HEMA beautyproducten getest. Vandaag lees je meer over mijn ervaringen er mee!

HEMA beutyproducten doucheschuim maskers

Er zijn verschillende categorieën producten te onderscheiden: body care, make-up en nagellak. Hieronder zie in je de producten die ik ontving, opgedeeld in deze groepen. Pak een kopje thee of koffie en een versnapering en ga lekker zitten voor het bekijken van al deze leuke, vrolijke producten!

HEMA body- en face care

Als eerste de categorie body- en face care, je ziet ze hierboven al op de foto.

B.A.E Sparkle Glam lipmask

Eén van deze producten is van het dochtermerk B.A.E. by HEMA: het Sparkle Glam hydrogel lip mask. Laat ik maar meteen met deze beginnen. De verpakking ziet er erg leuk uit. Vrolijk roze met gouden accenten. Als je de verpakking openscheurt vind je een goed verpakt, goudkleurig masker.

Lipmasker van B.A.E. by hema

Het lipmasker ruikt prima, niet te sterk, en ziet er kwalitatief goed uit. Hij zit in een hardplastic beschermdoosje met een beschermlaagje aan de boven- en onderkant. Het lipmasker is gemakkelijk uit deze verpakking te halen en aan te brengen op je lippen.

Lipmasker BAE hema aangebracht

En toch, het masker zelf, dat was geen match. Hij paste eigenlijk maar net over mijn lippen (qua breedte, de hoogte was prima zoals je op de foto hierboven ziet). Ook bleef hij niet goed zitten en moest ik hem steeds terug plakken. Misschien ligt het bijvoorbeeld aan mijn huid en werkt hij voor jou wel prima, dat is natuurlijk mogelijk! Je houdt dit masker 10-15 minuten op om je lippen te hydrateren en verzachten.

HEMA Gemstone shower mousse

De HEMA shower mousse viel me al meteen op. Een lekker vrolijke bus, roze, paars met gouden details. Hij heeft een fijne spuitkop die gemakkelijk in gebruik is.

HEMA gemstone showermousse schuimkop

De showermousse is een genot om te gebruiken onder de douche! Met een handje vol schuim kun je zo ongeveer je hele lichaam reinigen. Het schuim voelt zacht en de geur vind ik persoonlijk erg lekker. Hij is een tikkeltje zoet en zeker niet overheersend. Wat mij betreft een aanrader!

Shower mousse gemstone hema

HEMA Lip balm

De lipbalm die HEMA uitbracht voor deze feestdagen zit in een kleine tube met wederom een feestelijke verpakking. Niet zo roze als het doucheschuim, maar ook met paarse en gouden tinten. Je brengt de lip balm aan met het plastic uiteinde. Niet mijn favoriete manier van aanbrengen, maar de lippenbalsem zelf is erg fijn!

Applicator lipbalm met sheaboter

Je moet vrij hard in de flexibele tube knijpen om de lippenbalsem eruit te krijgen. Dat komt mede omdat hij best een stevige textuur heeft, het doet me een beetje denken aan vaseline. Hij is namelijk ook transparant. De geur maakt wat mij betreft veel goed. Ik kan het niet goed thuisbrengen, maar hij ruikt heel fruitig en fris. Door de toegevoegde shea boter voelen mijn lippen zacht aan na gebruik. Ook dit product gebruik ik met plezier!

Holographic sheet mask

Als laatste in deze categorie: een holografisch sheetmasker. Ik heb de afgelopen tijd regelmatig sheetmaskers gebruikt, van allerlei merken, dus ik was erg benieuwd naar deze HEMA variant! Ik moet zeggen dat ik een beetje sceptisch was na het uitproberen van het lipmasker, maar ik werd eigenlijk positief verrast!

Holographic sheetmasker HEMA

Het masker ziet er in ieder geval flitsend uit en ruikt lekker fris. De pasvorm is niet optimaal bij mijn gezicht. Zoals je op de foto hierboven kunt zien was hij iets te strak bij mijn ogen en mond. Onder mijn kin bleef hij niet de hele tijd zitten en leek hij net wat te ruim.

Maar verder bleef hij de hele tijd netjes plakken en voelde na een kwartier niet droog aan. Het overgebleven serum heb ik na het verwijderen van het masker in mijn huid gemasseerd. Hierdoor voelde deze gehydrateerd en beschermd aan!

HEMA Make-up voor de feestdagen

Er zijn allerlei nieuwe feestelijke make-up items uitgebracht. Zo is HEMA terug in de tijd gegaan door de ‘make-up stackers’ terug te brengen en zijn er lekker veel glitters!

HEMA feestdagen make-up artikelen

Loose eye powder stacker

Vroeger had ik een creamy eyeshadow stacker van HEMA dus ik voelde me helemaal nostalgisch toen ze een paar maanden geleden hun rentree maakten in het assortiment. Deze feestdagen zijn er twee stackers uitgebracht met losse oogschaduw. Ik ontving degene met antraciet, goud en bronskleurige pigment, helemaal mijn kleuren!

Hema loose eye powder stack
Los pigment glitters hema

Ze bevatten allemaal kleine glinsterende deeltjes waarmee je iedere ooglook feestelijk kunt maken. Op de bovenste laag zit een extra beschermding zodat niet al het poeder er uitvliegt bij het openen. Het jammere is dat het niet op de andere twee lagen zit dus daarbij heb je meer risico op rondvliegend pigment.

Swatches van pigment stack glitters

Ik heb de poeder hier los geswatcht en je ziet de mooie shimmers er goed in zitten. Ik zou aanraden deze poeder met een natte kwast aan te brengen, of om het vooraf te mengen met een beetje Inglot Duraline, bijvoorbeeld.

Sparkling Lip gloss

Deze lipgloss is uitgebracht in 3 kleuren, naast de roze die ik ontving is hij verkrijgbaar in rood en goud.

Roze lipgloss voor de feestdagen
HEMA Sparkling lipgloss shimmer roze

De sparkle in deze lipgloss is erg subtiel, maar ziet er prachtig uit! Net als de verpakking zelf, trouwens. Je brengt de lipgloss aan met de kleine sponsapplicator.

Sponsapplicator HEMA lipgloss

Op mijn arm geeft deze lipgloss vrij veel kleur af (je ziet de swatch iets verder in dit artikel). Op mijn lippen geeft hij een subtiele kleur. De glinstering is, eenmaal aangebracht, zeker aanwezig. Hierdoor is het belangrijk om de lipgloss nauwkeurig aan te brengen. De lipgloss heeft eigenlijk geen geur.

Roze Lipgloss hema op lippen

Het blijft een lipgloss, dus je moet hem wel na eten of drinken even opnieuw aanbrengen.

All in 1 glitz

Deze HEMA All in 1 glitz leek me een soort glittergel zoals je die wel vaker ziet. Ik werd echter blij verrast! De glitters zitten in een kleine tube met gouden draaidop. De substantie komt gemakkelijk uit de tube als je er in knijpt.

HEMA all in 1 glitz voor lichaam
Glittergel voor lichaam en gezicht

Het zijn namelijk niet echt losse glitters in een soort gel. Het lijkt, als het uit de tube komt, meer een soort foil. Het is wat lastig uit te leggen. Hieronder zie je swatches (ook van de sparkling lipgloss), hopelijk is het dan duidelijk wat ik bedoel.

Swatches lipgloss en lichaamsglitter

Deze all-in-1 glitz droogt snel op en blijft dan ook goed op zijn plek. Met water (of make-up remover) laat het wel los. Het is dan wellicht niet zo’n goed idee om te gebruiken bij een dansfeestje waar je gaat zweten. Maar die hebben we dit jaar toch niet, voor bij het kerstdiner is het een leuke extra touch!

Make-up kwasten

Als laatste wil ik je nog even de prachtige make-up kwasten laten zien die HEMA in haar assortiment heeft. Deze zijn altijd verkrijgbaar, niet speciaal voor de kerstdagen. Toen ik net met make-up begon járen geleden had HEMA roze, paarse en blauwe kwasten die niet per se de beste kwaliteit hadden (al gebruik ik er nog wel eentje!). Inmiddels hebben ze een hele lijn met kwasten die een bamboe steel hebben en vegan haren.

Bamboe concealerkwast van hema

Ik probeerde de concealerkwast die je hierboven ziet en de kabuki kwast van de foto hieronder. Beide zijn erg zacht en voelen fijn op mijn huid. Dat is toch wel een eerste vereiste voor mij.

HEMA kabuki brush kwast voor je hele gezicht

Nagellak

Ook de nagels worden niet vergeten dit jaar. Er zijn twee nieuwe kleuren uitgebracht door HEMA, waarvan ik de groene tint met glitters heb ontvangen en getest. Hij heeft de naam Karma Chameleon gekregen.

Karma Chameleon groene nagellak en nagelstickers

Daarnaast zijn er feestelijke nagelstickers in goud en wit. Met sneeuwvlokjes en -poppetjes. Ik maakte onderstaande creatie met deze twee producten. Je kon hem al zien in mijn artikel met Nailart ideeën voor de feestdagen.

HEMA nagellak Karma Chameleon met sneeuwpop

Is groen niet helemaal je kleur? Dan kun je ook kiezen voor de blauwe tint. Daarnaast zijn er voor deze feestdagen drie glitter topcoats uitgebracht door HEMA.

Bekijk via deze link de nieuwe najaarskleuren van de HEMA Quick Dry nagellak 2021!

Meer informatie

Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor je moeder, vriendin, zus of buurvrouw? Dan ben je bij HEMA aan het juiste adres, je kunt alle producten kopen via HEMA.nl. De genoemde producten zijn vegan. Een volledig overzicht inclusief prijzen van deze producten kun je vinden in mijn vorige artikel: HEMA beautyproducten voor de feestdagen.

Heb jij al iets uit dit HEMA feestdagen assortiment geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Eén reactie op “Feestelijke HEMA beautyproducten getest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top