Roze haar met Kruidvat Catch & Shine

Een aantal weken geleden vroeg ik mijn man om make-up voor me te kopen. Ik had dat bij een aantal YouTubers gezien, en vind het altijd leuk om te zien waar ze mee thuis komen. Voor de gehele aankoop kun je mijn Instagram bekijken, maar één van de artikelen was een neon roze haarspray voor tijdelijk gekleurd haar. Niet écht make-up, maar stiekem wel tof!

Kruidvat Catch and Shine Neon roze haarspray voor tijdelijk gekleurd haar

Ik wilde het wel eens proberen, maar wie ik er écht blij mee maakte was mijn zesjarige dochter. Roze is alles, dus die wilde wel proefkonijn zijn om ‘prinsessenhaar’ te krijgen! Ik besloot niet meteen all the way te gaan, maar de onderste laag roze te sprayen zodat er een subtiel effect zou ontstaan. Hieronder zie je eerst het natuurlijke haar van mijn dochter en ernaast de onderste laag nadat ik met de roze haarspray aan de slag was gegaan.

Haar voor en nadat het gekleurd is met Kruidvat Catch and Shine Neon Pink haarspray

Meteen toen ik de neon haarspray op het haar spoot kreeg ik een flashback naar die spuitbussen haarkleur die ik vroeger met carnaval in mijn haar spoot. Een chemische lucht die je niet te lang moet inademen! Zorg ook dat je niet dicht bij een muur of meubels staat, want daar zou wel eens wat kleur op kunnen komen.

Het insprayen zelf ging best goed, al waaide het haar door de kracht van de spray wel wat weg. Maar uiteindelijk was al het haar wat ik roze wilde ook wel roze gekleurd. Omdat ik alleen de onderste laag deed hoefde het gelukkig ook niet héél nauwkeurig. Dit was het eindresultaat!

Onderste laag haar gekleurd met roze haarspray van Kruidvat Catch and Shine

Je ziet heel subtiel het roze haar er doorheen. Nadat ik twee vlechtjes in had gedaan zag je het uiteraard nog beter.

De spray gaat gemakkelijk weer uit het haar door het gewoon te wassen met shampoo. Maar ook door het haar te borstelen wordt al veel van de kleur vervaagd. De borstel werd toen wel wat roze. Doordat de kleurspray zo gemakkelijk uit het haar gaat heeft het wel als nadeel dat het een beetje blijft afgeven, ook nadat het gedroogd is.

Wil je voor een wat langduriger effect, dan kun je ook kijken naar semi-permanente haarkleuring. Ik heb goede ervaringen met Flamingo Pink van Directions en met het Nederlandse (vegan) merk Mattie Professional!

Verder is het effect erg leuk! De kleur schijnt ook op te lichten onder blacklight, dat heb ik niet uitgetest. De Kruidvat Catch and Shine haarspray is momenteel in vier kleuren verkrijgbaar (roze, geel, koraal en blauw) voor € 3,49. Online zijn ze uitverkocht zie ik, maar in mijn plaatselijke Kruidvat hadden ze er nog genoeg.

Beschreven producten:
★ Kruidvat Catch and Shine Neon haarspray (🐰
cruelty-free)

— Wil je een langduriger effect? Bekijk dan de artikelen op de Overzichtspagina semi-permanente haarkleuring! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top