Friends x Revolution adventskalender 2021 unboxing!

Tijd voor de volgende adventskalender! Dit keer pak ik de Friends x Makeup Revolution adventskalender van 2021 uit. Er zijn al een aantal Friends-collecties uitgebracht door Revolution Beauty, waar ik me nog niet toe heb laten verleiden die te kopen. Maar deze kalender kon ik niet laten liggen, kijk mee!

Friends Makeup Revolution adventskalender 2021

De adventskalender heeft de naam Merry Christmas – 12 Days Of Christmas meegekregen, en in de doos zullen dus 12 items zitten. Ik weet niet waarom, maar ik had een grotere doos verwacht. Hij is namelijk erg dun. Hij voelt wel erg stevig aan en ziet er ook nog eens vrolijk uit, dus daar heb ik weinig op aan te merken!

Friends & Revolution Merry Christmas calendar

Op de achterkant vind je informatie over alle producten die in de kalender zitten, zoals de ingrediënten.

Informatie en ingredienten Friends adventskalender 2021

Als je de deksel van de doos haalt zie je 12 doosjes met verschillende designs. Ik kon niet wachten om alle doosjes uit te pakken, dus laten we snel gaan kijken naar de inhoud!

Binnenkant Friends Revolution makeup adventskalender

De inhoud van de adventskalender

Ieder doosje is gemakkelijk uit de kalender te halen en te openen. De doosjes zelf zijn niet superstevig, maar je kunt ze prima hergebruiken.

Dag 1: Blendingspons

In doosje nummer 1 zit een mintgroene blendingspons met het Friends x Revolution logo. Aan de andere kant staat een afbeelding van Ross in zijn Armadillo (gordeldier) pak, een welbekend beeld voor de Friends-fans.

Dag 2: Scrunchies

In doosje nummer twee zitten drie verschillende scrunchies. Ik draag ze eigenlijk nooit, maar mijn dochter had haar oog in ieder geval al op eentje laten vallen! De roze heeft het Central Perk logo, de lavelkleurige de kenmerkende spiegel die aan de deur in het appartement hangt. En de koraalkleurige bevat ’the duck’ en de badeendjes van Chandler en Joey.

Dag 3: Lipstick

Eerder werden er al diverse kleuren lipsticks uitgebracht, ook in de adventskalender zit er eentje. Het is een berry-achtige kleur die denk ik het meest lijkt op de Rachel-lipstick van een eerdere collectie.

Dag 4: Lipgloss

Ik dacht eerst dat dit een liquid lipstick was, maar het is een lipgloss. Wel een erg rode kleur, dus ik ben benieuwd hoe die er uit ziet als hij is aangebracht!

Dag 5: Fixing Spray

Mijn fixing spray is ver op, dus ik was blij om deze Makeup Fixing Spray in de Friends x Revolution adventskalender van 2021 te vinden! Hij ziet er leuk uit en ruikt lekker.

Dag 6: Lippenbalsem

Je krijgt niet alleen mooie lippen door de producten in deze kalender, maar ook goed verzorgde lippen! In doosje nummer 6 zit namelijk een lippenbalsem. Hij ruikt lekker, maar ik ga deze denk ik toch weggeven. Ik heb er namelijk nog best veel en zo’n potje vind ik niet zo fijn.

Dag 7: Lipscrub

Op dag 7 zit er een lipscrub in de kalender! Ook deze ruikt lekker, maar ik gebruik niet zo vaak lipscrub. Daarom zal ook deze in de Waanzinnige Weggeef Weken (via Instagram) te winnen zijn. Ga me vooral volgen om daar niets van te missen!

Dag 8: Mini make-up tasje

Hoe cute is dit mini make-up tasje?! Hij is niet zo groot, maar ik vind hem een erg leuk design hebben. Deze komt vast nog eens van pas!

Dag 9: Mini kwastenset

In deze mini kwastenset zitten drie kleine kwasten voor zowel gezicht als ogen. Ik vind het felroze met de rode kreeften niet een heel geslaagde combinatie, maar ze zien er in ieder geval vrolijk uit. En ze gaan zeker gebruikt worden!

Dag 10: Kleurrijk oogschaduwpalette

In doosje 10 vond ik een kleurrijk oogschaduwpalette, erg leuk! Ik ben ook erg benieuwd naar de kwaliteit. Zou je er een review van willen zien? Laat het me dan weten in een reactie!

Dag 11: Neutraal oogschaduwpalette

Op dag 11 verschijnt er nóg een oogschaduwpalette! Dit keer een meer neutraal palette met zowel matte als shimmery tinten. Ik hou van zowel nude als kleurrijke looks, dus beide paletten vind ik erg leuk.

Dag 12: Spiegeltje

Als laatste vind je in de adventskalender een spiegeltje waar de welbekende deurlijst op afgebeeld is.

Mijn mening over de Friends x Revolution adventskalender 2021

Wat ik erg leuk vind aan deze kalender is dat de items allemaal speciaal voor deze 2021 Friends adventskalender door Revolution Beauty ontworpen zijn. Niet alleen de buitenkant en doosjes, maar ook de producten zelf. Ik heb ze los nergens verkrijgbaar gezien, waardoor ik extra blij ben dat ik toch deze kalender heb gekocht.

Als ik dan toch een verbeterpuntje moet verzinnen, dan is het dat ik iets meer spreiding van de producten had willen zien. De paletten kwamen achter elkaar, de lippenbalsem en lipscrub zaten bij elkaar, de lipgloss en de lipstick ook. Maar de producten zelf zijn goed gevarieerd, dus ik vind het een leuke box!

Meer informatie

De Friends x Revolution adventskalender 2021 is te koop voor € 49,99 bij RevolutionBeauty zelf (dit is een Britse webshop, je betaalt geen invoerrechten etc. Meer informatie daarover lees je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?). In Nederland / Duitsland is hij te koop via Makeup Musthaves, Boozyshop en Zalando voor € 49,95. Hij zou een waarde bevatten van €86.

Meer adventskalender unboxings bekijken? Klik dan door via de linkjes hieronder:

Benieuwd naar andere kalenders? Bekijk hier het Overzicht met beauty adventskalenders 2021!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top