Garnier Loving Blends haarmasker || Review

Eerder schreef ik al over de Nature Box Spray Conditioner die ik uitprobeerde tijdens mijn Curly Girl fase. Ook dit Loving Blends Gember Boost haarmasker van Garnier kocht ik in die periode. Ben je op zoek naar een CG proof haarmasker? Lees dan zeker even dit artikel!

Garnier Loving Blends haarmasker met gember

Dit haarmasker herstelt en versterkt je haar, laat het glanzen en geeft het weer een boost. Garnier noemt dit Loving Blends haarmasker een 3-in-1 masker, wat inhoudt dat je hem op drie manieren kunt gebruiken:

  • Als haarmasker in plaats van conditioner: laat hem 3 tot 5 minuten intrekken op nat haar en spoel het vervolgens uit.
  • Als leave-in ‘conditioner’: breng hem aan op nat haar zonder uit te spoelen, hierdoor wordt je haar verzacht en is het goed doorkambaar.
  • Als leave-in op (handdoek-)droog haar: spoel hem niet uit, je kunt hierdoor je haar gemakkelijk in model brengen.
Haarmasker met 98% natuurlijke ingredienten

Om het label ‘Curly Girl proof’ te krijgen mag een product geen siliconen, sulfaten, parabenen, minerale oliën en uitdrogende alcohol bevatten. Daar voldoet dit haarmasker aan. Daarbij bestaat het voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. In deze variant zit biologische gemberwortel die rijk is aan vitaminen en mineralen zodat je haar versterkt wordt. Het tweede belangrijke ingrediënt is boshoning die intense voeding levert en je haar verzacht. Een fijne combinatie wanneer je slap en futloos haar hebt!

Informatie Loving Blends revitaliserend masker 3in1

De twee belangrijkste ingrediënten komen terug in de geur die je al ruikt als je de pot opendraait. Een zoete, warme geur waarin zowel de honing als de gember present zijn.

Textuur Garnier haarmasker Gember Boost

Het haarmasker heeft een hele lichte kleur, bijna wit. De textuur is heel vol, waardoor je het gemakkelijk uit de pot kunt pakken. Meestal gebruik is het als een ‘regulier’ haarmasker. Ik zorg dan dat ik een ruime hoeveelheid gebruik om in mijn haar te doen zodat het goed verzorgd wordt.

Wanneer ik erna uit de douche stap en mijn haar gedroogd is voelt het minder kwetsbaar en heerlijk zacht aan! Voor mijn dunne haar is dit een welkome stap in mijn haarroutine gebleken.

Meer informatie

Het Garnier Loving Blends Gember Boost haarmasker kun je gebruiken in combinatie met de shampoo en conditioner uit dezelfde productlijn. Het haarmasker bevat geen siliconen, parabenen, sulfaten, minerale oliën en uitdrogende alcohol) en is daardoor Curly Girl proof. Hij bevat geen proteïne.

Je koopt hem bijvoorbeeld bij Plein.nl of Etos. Hij kost € 6,99 voor een pot van 300 ml. Naast deze Gember Boost zijn er ook nog andere soorten haarmaskers. Het is wel goed om even extra te checken of die ook allemaal Curly Girl proof zijn!

Gebruik jij regelmatig een haarmasker?

— Lees hier meer over haarproducten die Curly Girl proof zijn! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top