Gekleurde wing ooglook

Gisteren postte ik mijn eerste ooglook met het Jeffree Star Thirsty oogschaduwpalette. Die was wat simpel en neutraal. Voor de volgende look wilde ik wat meer kleur gebruiken, maar niet te veel. Ik ging weer voor een basis van bruine oogschaduw maar maakte er een gekleurde wing bij!

In het Thirsty palette zitten de kleuren geel en roze en ik besloot daarmee een overlopend effect te maken in de wing. De wing zelf maakte ik met de Cut Crease Canvas van Makeup Revolution (in Halo). Fijn product om als basis te gebruiken voor zo’n gekleurde wing of natuurlijk een cut crease look.

Cut Crease Canvas van Makeup Revolution voor cutcrease ooglook

Vervolgens bracht ik de gele en roze tint aan en zorgde ervoor dat ik ze in het midden goed mengde tot een soort oranje kleur. Uiteindelijk was dit, na het aanbrengen van dezelfde tinten op mijn waterlijn en mascara, het eindresultaat van de gekleurde wing ooglook!

Thirsty ooglook met gekleurde wing

De kleuren vind ik erg tof! Ik twijfelde nog of ik misschien ook een zwarte liner aan moest brengen, mede omdat je in de wimperrand nog de Cut Crease Canvas ziet. Maar in plaats daarvan zag ik ineens wat oudere nepwimpers liggen en besloot die eens uit te proberen. Ik heb de wimpers ooit ergens bij gekregen maar nog nooit geprobeerd. En deze eerste keer was ook niet meteen een daverend succes.

Thirsty ooglook met gekleurde wing en nepwimpers

Ik moet nog wel wat oefenen, en misschien ook een keer nieuwe wimpers kopen met goede lijm. Het effect vind ik zeker leuk! De uitvoering was dit keer alleen iets minder.

Gebruik jij weleens nepwimpers en heb je tips voor me? Ik hoor ze graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top