Gelzz Cat Eye Gelnagellak || Review

Dol ben ik op nagellak! Of het nou nagellakstickers, reguliere lak of gelnagellak is. En als er een shimmer, glitter of speciaal effect in zit ben ik al snel verkocht. Toen ik deze Cat Eye gelnagellak van het merk Gelzz zag, wilde ik die natuurlijk meteen proberen. Kijk mee naar dit toffe effect!

Gelzz gelnagellak base top coat en Cat Eye effect

Net als CCO Nail Gel, waar ik een aantal weken geleden over schreef, is de gelnagellak van Gelzz niet zo bekend in Nederland. Je kunt het kopen via Shellac4u.

Het fijne van dit merk is dat alle informatie over de lakken in het Nederlands op de verpakkingen staat. Zo weet je meteen welke ingrediënten ze bevatten of hoe lang je ze onder de lamp moet houden om te laten uitharden (2 minuten bij een UV-lamp, 30 seconden bij een LED lamp).

Ingredienten en gebruiksaanwijzing gelnagellak

De doosjes zijn matzwart met witte letters. Aan de voorkant kun je via de opening zien welke lak er in zit. De flesjes zelf zijn ook zwart met gekleurde labels.

Flesjes gelnagellak van Gelzz Cat Eye Gel Polish CA2

De doppen zijn matzwart en liggen goed in de hand. Ze zijn niet glad dus je hebt een goede grip tijdens het lakken.

Ik ontving een base coat, top coat en de Gelzz Cat Eye Gel Polish in de kleur CA2. Dit is een roze-/paarstint.

Gelzz gelnagellak Cat Eye CA2

De Gelzz Cat Eye gelnagellak in gebruik

In de Cat Eye nagellak zitten magnetische pigmenten. Door er met een magneetje boven te hangen (voor je de lak onder de lamp laat uitharden) krijg je een interessant patroontje. In deze variant zitten ook kleine glitterdeeltjes verstopt!

Close-up Cat Eye polish

De Gelzz Cat Eye gelnagellakken hebben een transparante basis. Dat betekent dat je ze rechtstreeks op de base coat kunt aanbrengen, óf op een andere basiskleur om het effect nog intenser te maken.

Hieronder zie je het verschil. Op de nagel van mijn ringvinger zie je de lak over een zwarte basis, op de rest van mijn nagels heb ik enkel de base coat gebruikt.

Gelzz Gelnagellak Cat Eye met naturel en zwarte ondergrond

Ik ben dit keer voor een schuine streep over de nagels gegaan. Maar je kunt bijvoorbeeld ook denken aan een cirkel in het midden of rechte strepen. Vooral met het zwart vind ik dit roze / paarse effect erg tof. De volgende keer probeer ik het met donkerblauw of donkerpaars als basis, dat lijkt me ook een mooie combinatie!

Close-up cateye gelnagellak met verschillende kleuren ondergrond

Het hele proces van aanbrengen zien? Bekijk dan nu de Instagram Reel die ik erover maakte! En vergeet me niet te volgen, dan komen dit soort filmpjes voortaan vanzelf voorbij op je tijdlijn.

Update: Inmiddels heb ik de Cat Eye nagellak van Gelzz ook gebruikt in combinatie met een andere basiskleur. Hieronder zie je hem bijvoorbeeld over donkerblauw met de magneet recht onder de nagels gehouden.

Gelzz Cat Eye gelnagellak over donkerblauwe basis

En in het zonnetje zie je de schittering nog veel beter!

Glinstering van nagellak in zonlicht

Ik kan eigenlijk niet anders dan positief zijn over deze lakken! Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, harden netjes uit en het effect van de Cat Eye lak is duidelijk zichtbaar. De lakken blijven prima zitten op mijn nagels. Dus ben je op zoek naar leuke gelnagellak, kijk dan zeker eens naar de lakjes van Gelzz!

Meer informatie

Deze Gelzz Cat Eye gelnagellak is verkrijgbaar bij Shellac4u, alle lakjes van dat merk kosten € 10,95 en bevatten 10 ml. Er zijn diverse magneetjes verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook kleurensets te koop met bijvoorbeeld vijf lakjes voor € 47,50.

Ben je helemaal nieuw met gelnagellak maar wil je het wel graag proberen? Dan zijn er diverse starterssets beschikbaar, je vindt ze via voorgaande link. Je hebt dan meteen alles wat je nodig hebt om de gelnagellak aan te brengen en te verwijderen in huis, verkrijgbaar vanaf € 62,50 (voor de sets met lamp betaal je iets meer).

Shellac4u verkoopt ook BIAB van Gelzz en CCO gelnagellak.

Heb jij al eens Cat Eye nagellak geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top