Glitter oogschaduw van BeautyBLVD

Al een tijdje wilde ik vloeibare oogschaduw proberen, want ik vond het moeilijk te geloven dat dit niet zou creasen. Kijk mee naar het resultaat van de test die ik deed met de liquid glitter oogschaduw van BeautyBLVD!

Beautyblvd metal glitter oogschaduw emelisse

Glitter oogschaduw
Deze Molten Metal Glitter Eyeshadow zit in een doosje waaraan je meteen kunt zien welke kleur je vast hebt. Zeker handig als je er meerdere hebt! In het doosje zit de glitter oogschaduw zelf in een mooi vierkante verpakking met in een cilinder het product. Door de matzwarte dop met gouden rand ziet het geheel er classy uit.

Beautyblvd liquid eyeshadow emelisse

De applicator is vergelijkbaar met veel lipgloss applicators, maar dan wat kleiner. Hierdoor kun je vrij precies je glitter oogschaduw aanbrengen op je ooglid. Je kunt de liquid eyeshadow ook opbouwen voor een intenser effect.

Liquid glitter oogschaduw Emelisse beautyblvd

Gebruik
Allereerst tijd voor een swatch! In de verpakking zie je een mooie koperen kleur, maar hoe is dat als je hem aanbrengt? Op mijn hand ziet de glitter oogschaduw er wat lichter uit, maar de koperen tint komt er nog steeds goed uit! En hij doet zijn naam eer aan, de metal glitters zijn goed te zien.

Swatch beautyblvd liquid glitter oogschaduw emelisse

Zoals ik in de intro al zei heb ik geen heel positief beeld van liquid eyeshadows. Deze mening is echter gebaseerd op cream eyeshadows die ik vroeger had. Dat is natuurlijk wat anders dan een liquid glitter oogschaduw, maar ik associeerde het wel met elkaar. Het nadeel van die oude creamy oogschaduws was dat het niet opdroogde en heel snel in de crease ging zitten. Tijd voor een test!

Beautyblvd Molen Metal Glitter eyeshadow ooglook Emelisse

Ook op mijn ooglid springen de glitters eruit! En dit is nog maar 1 laagje. Met twee of meer lagen zou het effect nog beter zijn. En nog beter, de glitters drogen helemaal op en blijven dan goed op hun plaats zitten. Ik merkte het al bij de swatch, ik moest echt moeite doen om alle glitters van mijn hand te krijgen.

Bij deze look gebruikte ik trouwens mijn Urban Decay Naked palette, Catrice eyeliner en Essence What the Fake mascara.

Meer informatie
In dit artikel heb ik je de kleur Emelisse laten zien, een mooie koperen tint. Deze glitter oogschaduw van BeautyBLVD kun je kopen bij Makeup4beauty. Hij is er in maar liefst 6 verschillende kleuren! Je betaalt € 11,95 voor 4,5ml.

Heb jij liquid oogschaduws?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top