G.M. Collin City D-Tox Serum || Review

Een serum wat tekenen van huidveroudering tegengaat én je huid beschermt tegen milieuverontreinigende stoffen? Dan ben je bij het G.M Collin City D-Tox Serum aan het juiste adres. De afgelopen weken probeerde ik hem met veel plezier uit, vandaag lees je er alles over in dit artikel!

G.M. Collin City D-Tox Anti-Aging Skin Care serum

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder van G.M. Collin had gehoord. Het merk bestaat toch al ruim 60 jaar, waarbij duurzaamheid van ingrediënten hoog in het vaandel staat. Er worden innovatieve, hoogwaardige ingrediënten uit hernieuwbare bronnen gekozen zodat de impact op het milieu zo laag mogelijk is. De producten vallen daardoor in het hogere segment.

Het serum bevat een aantal innovatieve ingrediënten zoals Citystem™, Filmexel® en Serenityl™. Door deze combinatie wordt je huid intensief gehydrateerd en de vochtbarrière van je huid aangevuld. Als gevolg daarvan zijn fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en krijg je een stralende huid.

Ook over andere producten van het merk lezen? Bekijk dan via deze link alle artikelen over G.M. Collin!
GM Collin City D-Tox Anti-Aging Skin Care serum

Het belangrijkste effect van het serum is de bescherming tegen schadelijke stoffen van buitenaf waar je huid dagelijks aan wordt blootgesteld.

G.M. Collin heeft naast dit City D-Tox serum tevens een oogcontour gel in dezelfde reeks. Voor een optimaal resultaat gebruik je ze beide dagelijks.

High-end Anti-Aging serum

Het G.M. Collin City D-Tox Serum in gebruik

De pompflacon waarin het serum zit voelt luxueus aan. Op de achterkant van het flesje staat de benodigde informatie zoals het gebruiksadvies. Het serum gebruik je één of twee keer per dag op een gereinigde huid. Voor de volledige lijst met ingrediënten kun je bij het doosje terecht.

GM Collin serum tegen huidveroudering

Het is een flesje van glas met een pompje wat naar boven komt als je aan de dop draait. Op deze manier wordt het serum goed afgesloten, werk je hygiënisch en met het pompje doseer je nauwkeurig.

Luxe pompflacon met skincare

Het City D-Tox Serum zelf heeft de textuur van een lichte gel. Hij is zo goed als kleurloos en heeft een hele verfijnde geur. Die geur draagt voor mij bij aan een positieve ervaring tijdens het aanbrengen van het serum.

geltextuur van serum

De textuur bekijken op bewegend beeld? Check dan snel deze Reel. En vergeet me niet te volgen op Instagram zodat je voortaan alle nieuwe content automatisch te zien krijgt!

Het serum laat zich gemakkelijk verdelen over de huid. Ik heb aan 1-1,5 pompje genoeg. Met twee pompjes heb je genoeg serum om ook je hals te bedekken. De geltextuur trekt snel in de huid waarna hij gehydrateerd aanvoelt. Ik heb het idee dat mijn fijne lijntjes inderdaad wat minder zichtbaar worden, maar die waarneming is natuurlijk erg subjectief.

het is in ieder geval een aanrader als je op zoek bent naar een serum wat je huid hydrateert. tekenen van huidveroudering tegengaat én je huid beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf!

Meer informatie

De producten van G.M. Collin, zoals dit City D-Tox Anti Ageing serum, zijn te koop via de G.M. Collin website. Het serum is niet goedkoop, voor deze luxe huidverzorging betaal je € 97,70 voor 30 ml. Je kunt hem gebruiken in combinatie met de City D-Tox Eye Contour Gel, die kost € 72,40 voor 15 ml.

Alle producten van G.M. Collin zijn vegan en vrij van microbeads (hele kleine stukjes plastic), de producten worden dierproefvrij ontwikkeld en geproduceerd.

Kende jij G.M. Collin al?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top