G.M. Collin Vital C15 Serum || Review

Toen ik laatst kennismaakte met G.M Collin via het City D-Tox Serum was mijn interesse gewekt. Ik vond het dan ook erg leuk dat ik het G.M. Collin Vital C15 serum mocht uitproberen! Een serum gericht op anti-aging, dat kan ik stiekem wel al gebruiken. Lees je mee?

G.M. Collin Vital C15 Anti-aging serum

Het serum zit in een glanzend zilverkleurig doosje met gouden details. Naast de lijst met ingrediënten bevat het ook een omschrijving van het serum. Zo is te lezen dat het de elasticiteit van de huid verbetert, de teint verheldert en de huidtextuur verfijnt. Het serum is vooral fijn voor de wat rijpere huid, maar geschikt voor alle huidtypen.

Bekijk voor een jeugdigere uitstraling ook eens de G.M. Collin Instant Radiance Eye Patches!
Ingredienten luxe serum tegen huidveroudering

Bij de ingrediënten zien we onder andere extract van de camu camu-bes (Myrciaria dubia) en vitamine C (ascorbid acid) staan. Daarnaast bevat het serum ferulinezuur (een krachtige antioxidant). Deze ingrediënten worden in combinatie met MATRIXYL® 3000 het Vital C Complex genoemd. De ’15’ in de naam van het serum staat voor 15%.

Luxe anti-aging skincare serum

Het serum zelf zit in een matzwart glazen flesje met een inhoud van 30 ml. Hij voelt vrij zwaar en solide aan. Een zilveren dop maakt het geheel af.

Pipetflesje met Vital C15 serum van GM Collin

Net als bij het City D-Tox serum, springt het bovenste gedeelte van deze dop omhoog als je hem opendraait. Die knop druk je vervolgens in om het serum te doseren.

Het G.M. Collin Vital C15 Serum in gebruik

Met het pipetje kun je het serum eenvoudig doseren. Het serum zelf heeft de textuur en gangbare kleur van een olie. Ik merkte dat het door die textuur best lastig is om het serum goed te verdelen over de huid. Je hebt toch wel een wat meer druppels nodig dan bij andere serums die ik probeerde.

Textuur G.M. Collin Vital C15 Anti-aging serum

Wat opvalt is dat het serum een vettig laagje achterlaat. Niet gek, aangezien het ook aanvoelt als een olie. Daarbij ben ik niet zo’n fan van de geur. Gelukkig merk je van beide niet veel meer na het aanbrengen van een gezichtscrème. Zo heb je wel de voordelen, maar niet de nadelen! Als je van nadelen kunt spreken, dan.

De voordelen bestaan vooral uit een goed verzorgde huid en een betere huidelasticiteit en -textuur op langere termijn. Persoonlijk heb ik geen directe effecten ondervonden, het is waarschijnlijk dat ze er wel zijn zonder dat je ze met het blote oog kunt waarnemen.

Meer informatie

Het Vital C15 serum kun je, net als de andere producten van het merk, kopen via de G.M. Collin website. Voor dit serum betaal je € 110 (30 ml).

Alle producten van G.M. Collin zijn vegan en vrij van microbeads (hele kleine stukjes plastic), de producten worden dierproefvrij ontwikkeld en geproduceerd.

Hou jij van dit soort luxe skincare producten?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top