Gold lip mask van Action

Een lipmasker, dat was iets wat ik regelmatig voorbij zag komen op bijvoorbeeld Instagram, maar nog nooit geprobeerd had. Tot vorige week! Ik zag dit Gold Lip Mask liggen bij Action en besloot hem mee te nemen. Vandaag lees je hier wat ik ervan vond!

Gouden lipmasker Action

Op de vrolijke roze met gouden voorkant is te lezen dat dit masker je lippen hydrateert en zachter maakt. Op de achterkant wordt dit nogmaals benadrukt en kun je ook het gebruiksadvies lezen. Het is de bedoeling dat je het masker op je schone, droge lippen aanbrengt, zo’n 15-20 minuten laat zitten en vervolgens het resterende serum verder in je lippen masseert.

Gouden lipmasker Action verpakking

Je kunt dit masker overigens beter niet gebruiken als je lippen wat gescheurd zijn of de huid rond je mond geïrriteerd is.

De verpakking kun je aan de onderkant openscheuren. Het lipmasker zit in een stevig plastic omhulsel zodat hij netjes in de verpakking blijft zitten. En hij is inderdaad goudkleurig!

Gold lip mask van Action

Ik dacht eerst dat het masker de structuur had die je hierboven ziet, maar eenmaal het omhulsel opengemaakt bleek hij volledig glad te zijn aan beide kanten.

Textuur gouden lipmask

Het masker voelt erg stevig, maar toch flexibel aan. Anders dan bijvoorbeeld sheetmaskers die vrij kwestbaar zijn kan dit Action lip mask wel tegen een stootje. De geur is lekker fris, ik vind hem niet heel overheersend.

Ik vond het op het begin een beetje raar aanvoelen, iets wat je mond afsluit. Maar na een aantal minuten was het eigenlijk wel prima. Het masker sloot boven mijn lippen niet helemaal goed aan op de huid, daar moest ik hem een paar keer terugduwen. Ik had hem misschien toch iets meer naar boven moeten aanbrengen.

Action lipmasker in gebruik

Zoals je kunt zien ziet het er heel charmant uit, zo’n gouden lip mask! Gelukkig kwam er niemand aan de deur toen ik hem op had.

Nadat de 20 minuten om waren heb ik het masker van mijn lippen gehaald en zoals geadviseerd wordt het resterende vocht in mijn lippen gemasseerd. Mijn lippen voelden inderdaad zacht aan, de volgende dag echter voelden ze juist ineens heel droog. Ik vermoed toch dat het met dit Action gold lip mask te maken heeft, jammer!

Meer informatie

Dit Gold Lip Mask van Action kost € 0,59. Ik zie op de website dat ze ook een andere variant hebben, het Hydrogel Lip Mask! Ik denk niet dat ik het gouden masker nogmaals zal kopen, maar ik vond het leuk om eens te proberen.

Welke skincare van Action heb jij al meerdere malen gekocht?

— Geïnteresseerd in budget skincare van Action? Bekijk dan ook deze reviews: Action Coffee Scrub, Action oogmasker. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

5 reacties op “Gold lip mask van Action

  1. Deze deed helemaal niks voor me.. zo droog als m’n lippen waren voor ik deze aanbracht, zo droog waren ze nog steeds na het masker😅 niks voor mij dus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top