Review: OASE hair vitamins

Sinds een week of vier neem ik de OASE haarsupplementen. In dit artikel lees je alles over mijn ervaringen met deze hair vitamins. Lees dus snel verder als je er ook over denkt om ze aan te schaffen!

Waarom haarsupplementen nemen?

Haarsupplementen, of hair vitamins, neem je om bijvoorbeeld je haar te versterken of haargroei te stimuleren. Ze zijn er overigens niet alleen voor je haar, je kunt voor allerlei soorten klachten supplementen nemen. Meestal zit er een combinatie van vitaminen en mineralen in helpen bij specifieke ‘probleemgebieden’.

Zoals bij de meeste supplementen moet je ook deze hair vitamins wel langere tijd nemen. Na ongeveer 2 à 3 maanden zul je de eerste resultaten zien. Denk hierbij aan: langer en sterker haar, het van binnenuit voeden van het haar, het verbeteren van de algehele gezondheid ervan, verbeteren van de haarsterkte, haaruitval voorkomen en haarbreuk tegengaan. 

De supplementen die ik in het verleden heb geslikt waren vaak erg groot en / of niet lekker qua smaak. Dat is gelukkig bij deze variant van The Oase anders, zoals je hieronder zult zien!

OASE hair vitamins

Laten we beginnen bij de verpakking. Een strak, lichtroze doosje zonder poespas. Ik hou ervan! Er is over nagedacht en geeft een luxe gevoel. In het doosje zelf vind je ook een beschrijving van het product, inclusief ingrediënten. Goed om te weten: de OASE supplementen zijn vegan, halal, allergeenvrij en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

De belangrijkste werkzame stof in de hair vitamins is biotine. Maar daarnaast zitten er nog nog veel meer vitaminen en mineralen in die er allemaal voor zorgen dat je haar gezonder en sterker wordt.

De supplementen zelf

En dan, de supplementen zelf! Ze zitten in een stevig plastic potje met zo’n kindveilige dop die je in moet drukken en dan los kunt draaien. Met die dop heb ik nog wel wat ruzie gehad de eerste dagen, maar als je eenmaal weet hoe hij er op en af gaat heb je daar geen last meer van (en als je niet zo onhandig bent als ik heb je daar sowieso geen last van).

Als je de pot voor het eerst open maakt zit deze uiteraard netjes gesealed.

De supplementen zijn een stuk fijner om in te nemen dan de reguliere supplementen die ik eerder slikte. Nou ja, ‘innemen’, je eet ze gewoon op! Het zijn namelijk soort ‘winegums’, snoepjes, die je op kunt eten. Een zoete bosvruchtensmaak verhult de gezonde inhoud. Zitten deze snoepjes dan bomvol suiker? Nee, per dagelijkse dosis (2 stuks) krijg je maar 2,82 gram suiker binnen, wat ongeveer gelijk is aan een hap banaan.

Ik neem de OASE haarsupplementen vóór of net na mijn ontbijt en avondeten in. Het nadeel is dat de lekkere zoete snoepjes niet echt een goede combinatie zijn met tandpasta of yoghurt. Maar goed, daar kan ik wel aan wennen!

Update april 2020

Na het nemen van deze 60 stuks OASE Hair Vitamins heb ik geen verbetering kunnen ontdekken. Vervolgens ben ik verder gegaan met het nemen van Vitaminstore Super Biotine capsules, die dezelfde belangrijkste werkbare stof hebben (biotine). Klik op de link om te lezen over mijn ervaringen en de uitwerking van meer dan 2 maanden biotine nemen!

Meer informatie

Zoals gezegd zijn de effecten van de haarsupplementen pas merkbaar na een maand of 2, je koopt een potje OASE Hair Vitamins (60 stuks) voor € 34 via de OASE webshop. Verzending is binnen Nederland gratis. Ook vind je ze op Haarspullen.nl.

Heb jij ervaring met (haar)supplementen?

— Meer lezen over (haar)supplementen? Bekijk alle artikelen via deze link: Haarvitaminen! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 3.7, gebaseerd op 3 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

2 reacties op “Review: OASE hair vitamins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top