Hairlust Eyelash & Eyebrow Enhancing Serum || Review

Waar ik al een tijdje benieuwd naar was: werkt zo’n wimperserum nou echt? Zou ik ooit nog (natuurlijke) volle wenkbrauwen krijgen? Tijd om het Hairlust Eyelash & Eyebrow Enhancing Serum uit te proberen! Vandaag lees je er alles over én toon ik je de voor- en nafoto’s!

Hairlust Eyelash Eyebrow Enhancing serum

Medio 2022 veranderde Hairlust hun branding, waardoor het logo en de producten er nu iets anders uitzien. De werking is hetzelfde gebleven!

Als je vaker theNextG1rl.nl bezoekt, heb je misschien wel eens gelezen over mijn korte wimpers en amper bestaande wenkbrauwen. Beide zijn altijd zo geweest en ik heb weinig hoop dat het ooit anders wordt. Toch was ik wel erg benieuwd naar de werking van wimperserum en wenkbrauwserum. Zou het echt verschil kunnen maken?

Wenkbrauw en wimper groeiserum

Hairlust heeft een Eyelash Enhancing Serum en een Eyebrow Enhancing Serum. Je kunt ze los kopen, maar ook verkrijgbaar als set. Beide producten zijn vegan en bevatten biologische aloë vera. Ook zijn de verpakkingen én hulzen bijna hetzelfde. Gelukkig kun je je bijna niet vergissen omdat ze twee totaal verschillende applicators hebben.

Hairlust Eyelash Enhancing Serum

Het Eyelash Enhancing Serum bevat naast aloë vera ook jojoba olie, erwteneiwit en koffiezaadolie. Hierdoor worden je wimpers diepgaand verzorgd. Het geheime ingrediënt is Capixyl™ peptide, wat zorgt voor sterke wimpers waardoor ze langer en voller zijn. In totaal is 90,3% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Ingredienten Hairlust Eyelash Enhancing Serum

Het gebruiksadvies is simpel: breng tweemaal per dag een laagje Hairlust wimperserum aan. Doe dit zo dicht mogelijk bij de wimperrand. Ik heb het alleen op mijn bovenste wimpers gedaan en dan op de plek waar ik normaal ook eyeliner aanbreng. Ter test heb ik het ook een keer onder m’n bovenste wimpers gedaan, maar ik kan je nu uit ervaring vertellen dat je dat niet moet doen!

Wimper groeiserum applicator
Het Hairlust Eyelash Enhancing Serum bevat een klein kwastje om hem nauwkeurig aan te brengen.

Om het serum nauwkeurig aan te kunnen brengen komt hij met een heel smal kwastje. Breng geen dikke laag aan, want dan kunnen kleine klontjes op je wimperrand zichtbaar worden als het serum is opgedroogd.

De voor- en na-foto’s volgen onderaan dit artikel!

Hairlust Eyebrow Enhancing Serum

Het wenkbrauwserum van Hairlust bevat arganolie, erwtenproteïne en koffiezaadolie om je huid en wenkbrauwen te verzorgen. Ook aan dit serum is Capixyl™ peptide toegevoegd wat zorgt voor vollere wenkbrauwen. In totaal is 96,3% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Ingredienten Hairlust Eyebrow Enhancing Serum

Het Eyebrow Enhancing serum heeft, net als het Hairlust Eyelash serum, eigenlijk niet echt een geur. De textuur is iets voller dan het wimperserum, maar door de applicator is hij gemakkelijk aan te brengen. Eenmaal opgedroogd is er niets meer van te zien of te merken. Make-up kun je er gewoon overheen aanbrengen.

Wenkbrauw groeiserum applicator
Benieuwd naar andere producten van Hairlust? Lees dan andere Hairlust reviews via de link!

Het resultaat

Na 4 tot 8 weken tweemaal daags aanbrengen zou in de meeste gevallen al resultaat zichtbaar kunnen zijn. Inmiddels heb ik beide serums acht weken gebruikt. Er was me nog niet heel veel opgevallen, maar ik had ook geen wonderen verwacht. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Voor en nafoto's Hairlust eyebrow & eyelash enhancing serum
Links mijn wimpers en wenkbrauwen vóór gebruik, rechts na 8 weken gebruik.

Het is erg lastig om de groei en sterkte van mijn wimpers te beoordelen aan de hand van de foto’s. Nu ik terugdenk aan afgelopen weken ben ik minder losse wimpers tegengekomen, maar op de foto’s zie ik niet heel veel verschil. Op de ene plek lijken de haren iets voller, op de andere lijken er juist minder haartjes te zijn.

Bij de wenkbrauwen zie ik wel duidelijk verschil! Er zijn zeker meer wenkbrauwharen te tellen na acht weken het Hairlust Eyebrow Enhancing serum te hebben gebruikt. Alsnog heb ik geen volle wenkbrauwen, maar nogmaals: je kunt geen wonderen verwachten in een aantal weken.

Zowel het Hairlust Eyelash serum als het Eyebrow serum ga ik nog langer gebruiken, wie weet worden de resultaten bij langer gebruik nog beter zichtbaar. Indien dat het geval is zal ik dit artikel uiteraard updaten!

Meer informatie

Kunnen jouw wimpers en / of wenkbrauwen ook wel een boost gebruiken? Dan zijn het Eyelash Enhancing serum en het Eyebrow Enhancing serum van Hairlust zeker aan te raden. De serums kosten los € 59,95 en je betaalt € 119,90 voor de set. Momenteel geldt respectievelijk 30% en 50% korting, waardoor je een stuk voordeliger uit bent! Je vindt ze natuurlijk op de Hairlust website.

Hairlust is cruelty-free en deze serums zijn vegan.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 2 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

hairlust banner

2 reacties op “Hairlust Eyelash & Eyebrow Enhancing Serum || Review

  1. Ik gebruik de revitalash en die werkt absoluut perfect. Dat is echt een aanrader, maar wel prijzig tenzij je het met kerst koop of als ze in de aanbieding zijn bij douglas

  2. Een wimper serum werkt wel degelijk, soms is het even zoeken welke bij jou het beste werkt. Bij mij werkt The Lash Bond van Liaison ontzettend goed en die is maar €24,99. en snelle levering. Ze hebben ook een Brow Bond maar die heb ik niet geprobeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top