Hairlust Hair Finishing Spray || Review

In het artikel van vandaag heb ik weer een fijn haarproduct voor je! Dit keer staat de Hair Finishing Spray van Hairlust centraal. Een natuurlijke haarspray met onder andere aloë vera en nog meer fijne ingrediënten. Benieuwd wat de spray voor jouw haar kan doen? Lees dan snel verder!

Hairlust Hair Finishing Spray

Medio 2022 veranderde Hairlust hun branding, waardoor het logo en de producten er nu iets anders uitzien. De werking is hetzelfde gebleven!

Gebruik je regelmatig haarlak om je haar te stylen, maar ben je op zoek naar een natuurlijk, milieuvriendelijk alternatief? Dan is deze Hairlust Hair Finishing Spray iets voor jou! Deze vegan haarspray bevat namelijk geen aerosol, parabenen, siliconen en sulfaten.

Wat hij wel bevat? Biologische plantenextracten van aloë vera, açaí en zelfs appel! Deze combinatie zorgt ervoor dat je haar structuur en stevigheid krijgt. Tegelijkertijd wordt ook je hoofdhuid verzorgd en door de aanwezige antioxidanten worden je haren beschermd voor schadelijke invloeden van buitenaf.

Informatie en ingredienten haarspray met aloe vera
Op zoek naar een beachy, wavy haarlook? Dan is de Sea Mineral Wave Spray van Hairlust iets voor jou!

De Hairlust Hair Finishing Spray in gebruik

De Hairlust haarspray komt in een frisse, mintgroene sprayflacon. Hij heeft hetzelfde formaat als de Sea Mineral Wave Spray en bevat 150 ml. Door zijn slanke, rechthoekige vormgeving is hij goed vast te houden wat het sprayen gemakkelijker maakt.

Sprayflacon Hairlust Finishing Spray

Je kunt hem op vochtig en droog haar spuiten. Gebruik je hem op vochtig haar dan voorkomt hij pluizen en geeft het je haar meer volume als je het vervolgens föhnt. Spray je hem op droog haar, dan wordt je kapsel gefixeerd en geeft het een gezonde, glanzende finish.

De spray ruikt heerlijk fris! Eenmaal in je haar ruik je daar niet zo heel veel meer van, maar het geeft toch een fijn gevoel. Ik houd de spray niet te dicht op mijn haar, zodat de finishing spray in de vorm van een lichte nevel op mijn haar terecht komt. Té glanzend haar vind ik namelijk niet zo mooi. Maar ook als je wat minder gebruikt, blijft je haar net even wat beter zitten dan zonder spray.

Ik bereik niet de fixatie die een echte haarlak kan bieden, maar de voordelen van het gebruiken van een natuurlijk product wat beter is voor het milieu weegt voor mij zwaarder. Wil je dus graag milieubewust je haren stylen? Dan is deze Hairlust Hair Finishing Spray perfect voor jou!

Meer informatie

Deze Hair Finishing Spray en andere items van het merk vind je natuurlijk op de Hairlust website. De spray kost € 23,95 (momenteel € 19,16!) per stuk. Hij is vegan, bevat biologische, natuurlijke ingrediënten en geen parabenen, sulfaten en siliconen. Hairlust is een cruelty-free merk.

— Meer lezen over de producten van Hairlust? Bekijk dan ook eens de Hair Growth Formula Gummies, Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner, Eyelash & Eyebrow Enhancing Serum en Hair & Scalp Detox Scrub! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

hairlust banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top