Hairlust Hair Growth Formula Gummies || Review

Supplementen slikken om de conditie van je haar te verbeteren? Dan heb ik liever kauwbare haarvitaminen zoals deze Hair Growth Formula Gummies van Hairlust! De afgelopen maanden probeerde ik ze uit en vandaag lees je er alles over in dit artikel, kijk dus snel verder!

Hairlust Hair Growth Formula Gummies

Medio 2022 veranderde Hairlust hun branding, waardoor het logo en de producten er nu iets anders uitzien. De werking is hetzelfde gebleven!

Bij Hairlust zijn verschillende haarvitamines te vinden, zoals deze gummies. Ook gummies ontwikkeld voor mannen en supplementen in tabletvorm hebben ze in het assortiment.

Ik probeerde drie maanden lang de roze hairgummies uit. Ze zitten vol vitaminen en mineralen om eventuele tekorten in je lichaam aan te vullen. Het is uiteraard geen vervanging voor gezond eten, maar het zorgt ervoor dat je genoeg gezonde stoffen binnenkrijgt zodat je haar goed kan groeien. Hieronder zie je het volledige lijstje en de lijst van ingrediënten.

Ingredienten Hairlust roze hair gummies

De gummies zijn vegan, ze bevatten geen gluten, lactose, soja, noten of gelatine. Daarnaast zijn ze suikervrij maar ze bevatten wel zoetstoffen (maltitol en isomalt).

Eén pot bevat 90 gummies. Je neemt er drie per dag dus je doet ongeveer één maand met een pot.

Vegan Hair Grow Gummies

In tegenstelling tot eerdere producten die ik van het merk gebruikte (zoals de Hairlust Shampoo & Conditioner, Hairlust Hair & Scalp Detox Scrub en de Hairlust Scalp Massage Brush) zorgen de gummies voor je interne gezondheid. De eerdere items zijn vooral gericht op de conditie van je haar en hoofdhuid. De gummies zorgen ervoor dat je lichaam voldoende stoffen heeft voor gezond haar.

Meer lezen over Hairlust? Bekijk dan ook eens dit artikel over de Hairlust Sea Mineral Wave Spray!

De Hairlust Hair Gummies in gebruik

Wanneer je een pot wil openen kom je eerst het ‘kinderslot’ tegen. Je moet de deksel indrukken en dan opendraaien. Dit is gedaan omdat het geen echte snoepjes zijn, al lijken ze daar wel op. Ze worden niet aanbevolen voor kinderen onder de 11 jaar en het is dan ook beter om ze buiten bereik van kleine kinderen weg te zetten.

Kinderdop en gesealed potje haarsnoepjes

De zoete geur komt je meteen tegemoet als je de deksel opendraait. Ik hou wel van zoet, dus ik vond dat niet zo erg. Ik moet me soms zelfs inhouden om niet gewoon alle drie de gummies voor die dag meteen op te eten. Dit wordt niet aangeraden! Je neemt ze verdeeld over de dag in, liefst met water en een maaltijd.

Ik vergat ze in het begin nog wel eens, of wist dan niet meer of ik hem wel had ingenomen vorige maaltijd. Sindsdien leg ik ’s ochtends twee Hairlust gummies op de deksel en eet ik de derde op. Zo weet ik steeds of ik nog ‘op schema’ lig voor die dag. Voor mij werkt dit erg goed, als ik er dan eens eentje toch was vergeten kon ik die alsnog later innemen.

Hairlust Hair Growth Formula Gummies vegan

Zoals je hierboven kunt zien lijken de gummies een beetje op kleine framboosjes, ze hebben echter de smaak van aardbeien. Al is het vooral gewoon zoet, ik proef er niet meteen aardbei in moet ik zeggen. Ze zijn goed kauwbaar, ik vind ze echt lekker. Hou je niet van zoet, dan kun je misschien beter niet voor de gummies gaan, maar voor de tabletvorm gaan die Hairlust ook aanbiedt. Die bevatten geen suiker, gelatine, lactose en gluten.

Na de rebranding hebben ook deze Hairlust haarvitaminen een iets ander uiterlijk gekregen!

Maar hebben deze kauwbare haarvitamines de conditie van mijn haar verbeterd? Ik neem deze gummies nu bijna drie maanden lang elke dag. De afgelopen tijd voelt mijn haar inderdaad voller en steviger aan. Ik gebruik natuurlijk ook de Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner de laatste maanden, dus ik kan onmogelijk bepalen aan welk product de voordelen toe te schrijven zijn. Het is denk ik vooral de combinatie van vitaminen van binnenuit en verzorging van buitenaf wat mijn haar goed heeft gedaan. Wat mij betreft dan ook een goed team als je haar een extra boost kan gebruiken!

Meer informatie

Ook deze Hairlust Hair Growth & Repair Gummies uitproberen? Je koopt ze via de Hairlust website. Eén pot met 90 gummies (goed voor 1 maand) kost € 32,95. Het is aan te raden om de gummies minimaal drie maanden te gebruiken, omdat je binnen een maand nog weinig effect zult zien. Koop je drie potjes tegelijk, dan krijg je 33% korting!

Ook is het mogelijk om een abonnement af te sluiten, dan wordt iedere maand (of iedere drie maanden) je voorraad aangevuld zonder dat je erbij na hoeft te denken! Ook bij deze optie krijg je korting. Alle informatie over het abonnement, prijzen of de gummies zelf vind je via bovenstaande link naar de Hairlust website. Inmiddels zijn er ook speciale haarvitaminen voor mannen!

Heb jij wel eens dit soort haargummies genomen?

— Kunnen ook jouw wimpers en wenkbrauwen wel een boost gebruiken? Lees hier alles over het Hairlust Eyelash & Eyebrow Enhancing Serum! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

hairlust banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top