Hairlust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner || Review

Afgelopen maanden heb ik de tijd genomen om deze Hair Growth & Repair Shampoo en Conditioner van Hairlust uit te proberen. Dé oplossing voor pluizig, droog en breekbaar haar. Klinkt dit ook als jouw haar? Lees dan vooral verder om te zien of Hairlust de uitkomst kan bieden!

Hairlust Hair Growth & Repair shampoo en conditioner

Medio 2022 veranderde Hairlust hun branding, waardoor het logo en de producten er nu iets anders uitzien. De werking is hetzelfde gebleven!

Mijn haar is altijd al dun en breekbaar geweest. Pluizig trouwens ook, vooral bij regenachtig weer zoals de afgelopen dagen. Dat is waarom ik deze Hair Growth & Repair set van Hairlust graag wilde proberen. Hij bevat een sulfaatvrije shampoo en conditioner, ze zorgen ervoor dat je haar gevoed en gehydrateerd wordt. Beide producten zitten vol met zoveel mogelijk natuurlijke, biologische ingrediënten waardoor je haar (en haarwortels) van binnenuit versterken. Daardoor krijg je sterk en gezond haar!

Zowel de shampoo als de conditioner in deze serie zitten in een roze fles van 250 ml. De roze lijn bevat producten om haargroei te stimuleren en je haar te herstellen en beschermen. Ook de Hairlust Hair Growth Gummies vallen daaronder. Eerder schreef ik ook al over twee producten uit de blauwe, verzorgende serie: de Hairlust Detox Scrub en Scalp Massage Brush. Hieronder lees je meer over de roze shampoo & conditioner en lees je over mijn ervaringen ermee!

Deze Hair Growth & Repair lijn is omgedoopt tot de Split Fix producten, ook in roze!

Hairlust Hair Growth & Repair Shampoo

De rechthoekige, roze flessen staan leuk in de douche. De shampoo is te herkennen aan het witte logo voor op de flacon. Verder sieren het COSMOS certificaat en Vegan icoon de voorkant. Maar liefst 97,1% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Daarbij is 10,3% van alle ingrediënten op biologische wijze verkregen.

Vegan hair repair shampoo

Achter op de fles vind je alle ingrediënten. Ook is daar te lezen dat door het gebruiken van deze shampoo de haargroei wordt gestimuleerd, waardoor haarbreuk en haaruitval geminimaliseerd worden.

Informatie en ingredienten vegan shampoo

De shampoo is bijna kleurloos en vrij dun. Hierdoor komt hij moeiteloos uit de flacon waar bovenop een opening zit. De shampoo heeft een frisse geur die ik zeker kan waarderen.

Hairlust hair growth & repair shampoo fles opening

De shampoo schuimt niet zo hard (als ik de shampoo voor de tweede keer aanbreng wel), maar is prima te verdelen over mijn hele hoofdhuid. Door de fijne geur geniet ik altijd even extra van mijn haar-was-momentje onder de douche!

Meer lezen over andere Hairlust producten? Bekijk dan het artikel over de Grow Perfect haarverzorging of bekijk de gehele lijst met Hairlust artikelen!

Hairlust Hair Growth & Repair Conditioner

De Hair Growth & Repair Conditioner zit in een verpakking die erg op de shampoo lijkt. Deze fles heeft een roze logo en een pompje aan de bovenkant.

Vegan hair repair conditioner

Net als de shampoo is de conditioner veganistisch en bestaat hij grotendeels uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong: zelfs voor 98,9%! Van alle ingrediënten komt 13,4% van biologische oogst.

Informatie en ingredienten vegan conditioner

De conditioner is voller, minder vloeibaar dan de shampoo, en wit van kleur. Door het pompje zou je de conditioner gemakkelijk uit de flacon moeten krijgen, handig! Zeker onder de douche met natte en dus gladde handen. Volgens mij heb ik echter iets verkeerd gedaan bij het opendraaien, want mijn pompje komt niet meer automatisch omhoog als ik hem indruk. Maar de conditioner komt er gelukkig nog wel uit, dus ik kan hem nog gewoon gebruiken.

Hairlust hair growth & repair conditioner pompflacon

De conditioner heeft dezelfde geur als de shampoo waardoor mijn wellness-momentje onder de douche verlengd wordt. Hij is gemakkelijk te verdelen in je haar en na een aantal minuten spoel ik hem er weer uit. Mijn haar voelt dan heerlijk zacht aan en wordt niet zo snel vet. Pluizig haar zie ik af en toe nog wel, maar minder dan voorheen, gelukkig!

Mijn haar is niet echt voelbaar voller geworden, maar ik heb wel het idee dat er minder haren in mijn borstel achterblijven. Dus ongemerkt werkt hij denk ik toch tegen haaruitval! Soms gebruik ik overigens in plaats van de shampoo de Hair & Scalp Detox Scrub en daarna de conditioner. Ook dit is een fijne combinatie.

Meer informatie

Benieuwd naar de Hair Growth & Repair Split Fix Shampoo en Conditioner van Hairlust? Per stuk kosten ze € 25,95 (250 ml per fles). In een set zijn ze voordeliger! Dan krijg je van beide 1 exemplaar voor € 44,11. Je koopt ze natuurlijk op de Hairlust website. Met code NEXTGIRL10 ontvang je 10% korting op je bestelling!

In dezelfde Split Fix lijn is er ook een haarmasker, -olie en volledige bundel verkrijgbaar. Alle Hairlust Split Fix opties bekijk je via de link. De producten zijn vegan en bestaan bijna volledig uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Heb jij al eens shampoo of conditioner van Hairlust geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

hairlust banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top