Hairlust Scalp Massage Brush || Review

Een aantal weken geleden kon je al lezen over de Hairlust Hair & Scalp Detox Scrub, vandaag is het tijd voor de Scalp Massage Brush! Die twee producten kun je heel goed samen gebruiken. Dus was je al benieuwd naar de detox scrub? Dan is dit artikel ook zeker interessant!

Hairlust Scalp Massage Brush

Medio 2022 veranderde Hairlust hun branding, waardoor het logo en de producten er nu iets anders uitzien. Deze Scalp Massage Brush is nu wat donkerder blauw. De kwaliteit is onveranderd!

Ik hoor je denken: ‘Waarom zou ik een massage borstel voor mijn hoofdhuid nodig hebben?’ Genoeg redenen om hem eens te proberen:

  • Je helpt de doorbloeding in je hoofdhuid te stimuleren.
  • Hij werkt als anti-roos borstel.
  • Hij reinigt je hoofdhuid effectief: in combinatie met de detox scrub verwijder je productresten, roos, vuil en talg.
  • Een hoofdhuidmassage voelt lekker aan en helpt je ontspannen.

De Hairlust Scalp Massage Brush komt in een plastic verpakking met op de achterkant wat informatie. Op de Hairlust website vind je uiteraard meer informatie over deze massageborstel.

Informatie Hairlust massageborstel voor hoofdhuid

De Scalp Massage Brush is uitgevoerd in lichtblauw, de kleur die past bij Hairlust producten met een verzorgende werking voor je haar en hoofdhuid. Je kunt hem dan ook goed in combinatie met de Hairlust Scalp Delight Detox Scrub gebruiken. Je brengt bijvoorbeeld de scrub aan op de borstel en verdeelt hem daarmee over je hoofdhuid. Uiteraard kun je de scrub ook met je vingers op je hoofd aanbrengen en erna met de massageborstel verder inmasseren.

hoofdhuid massageborstel met flexibele tanden

De borstel heeft grote rubberen ’tanden’ die vrij flexibel zijn. Aan de buitenrand zitten de grootste, verder naar binnen steeds wat kleinere. Zo worden alle haren en je gehele hoofdhuid goed bereikt.

Hairlust scalp massage brush

Wat ik erg handig vind van deze massage brush voor je hoofdhuid is de ‘grip’. Je kunt hem goed vasthouden door de groeven aan de achterkant. Daarbij zitten er twee bogen op waardoor je hand een beetje geklemd wordt. Hierdoor beweeg je hem eenvoudig over je hoofd. Ook met natte, glibberige handen!

Handige grip om de hoofdhuidborstel vast te houden
Meer lezen over Hairlust? Bekijk dan ook eens dit artikel over de Sea Mineral Wave Spray!
Makkelijk te hanteren hoofdhuid massageborstel

Naast het gebruik in combinatie met de Hairlust Scalp Delight Detox Scrub kun je hem ook met een Hairlust shampoo gebruiken of op droog haar. Dan verwen je jouw hoofdhuid met een rustgevende massage waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt.

Hairlust massage borstel voor je hoofdhuid

Zelf gebruik ik de Scalp Massage Brush vooral onder de douche. Hij zorgt ervoor dat mijn haar-was-momentje echt een moment voor mezelf is geworden zodat ik lekker ontspannen word. Even ontstressen!

Meer informatie

Ben je benieuwd geworden naar deze Scalp Massage Brush van Hairlust? Je vindt hem via het linkje! Je komt dan direct uit bij de webshop waar je hem koopt voor € 12,95. Hairlust is een vegan en cruelty-free merk.

Heb jij wel eens zo'n massageborstel voor je hoofdhuid gebruikt? Wat is jouw ervaring ermee?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

hairlust banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top