Halloween zombie look!

Oktober is begonnen, dat betekent dat het ook al snel tijd is voor Halloween! Een leuke tijd van het jaar, nu er ook steeds meer bij stil gestaan wordt in Nederland. Ook tijd voor een Halloween look, een zombie dit keer!

Zulke full face looks zijn nieuw voor me, maar ik vond het wel erg leuk om dit te doen! Het scheelt dat een Halloween Zombie look niet supernetjes hoeft te zijn, lelijk mag dan! Aan het begin wist ik niet zo goed hoe hij eruit zou komen te zien en ik zie nu al verbeterpuntjes. Maar verbetering is altijd mogelijk, dus dat is niet erg!

Ik had bij Big Bazar gekleurde lenzen gekocht, grijze (€ 4,99 geloof ik). Ze zaten niet zo heel mooi op mijn pupil, maar het gaf wel een leuk effect. De zwarte pruik had ik nog ergens in de kast liggen van een verkleedfeestje een paar jaar geleden.

De basis van deze look heb ik met schmink gemaakt. Daarnaast het ik het Soph oogschaduwpalette gebruikt voor de zwarte en donkerrode tinten.

Zombie look Halloween makeup

De wond was wel wat lastig vond ik! Vaak wordt het met vloeibare latex gedaan, maar dat had ik niet. Dus ik moest het met wat kunst- en vliegwerk oplossen. Uiteindelijk is het effect wel ‘mooi’ geworden vind ik!

Vind je dit soort looks leuk om te zien? Misschien maak ik nog wel meer Halloween looks, maar dan geen zombies meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top