HASK Argan Oil shampoo en conditioner

Laatst ontving ik van Anvy deze twee producten om te testen: de HASK Argan oil Repairing shampoo en conditioner. Ik was erg benieuwd naar deze items, want ik kende het merk nog niet. In dit artikel kun je lezen wat ik er van vind!

HASK Argan olie Repairing shampoo en conditioner

HASK is een merk wat uitsluitend haarverzorgingsproducten maakt waarbij oliën een grote rol spelen als ingrediënt. Alle HASK haarproducten zijn vrij van sulfaten, parabenen en gluten. Daarnaast is HASK ook nog eens een cruelty-free merk!

De Argan Oil serie is repairing en wordt aangeraden voor droog, beschadigd en gekleurd haar. Naast shampoo en conditioner zijn er ook nog andere producten te koop uit deze serie, zoals een leave-in conditioner en haarolie.

Argan Oil Repairing Shampoo

De shampoo zit in een donkerbruine fles met fleurig etiket. De lichtblauwe accenten zijn kenmerkend voor de Argan Oil-serie. Door de okergele opdruk kun je herkennen dat dit de shampoo is. De conditioner zit namelijk in een fles die er hetzelfde uit ziet.

HASK Repairing shampoo arganolie

Toen ik de fles opende kwam me al een aangename, frisse citrus- / mandarijn-geur tegemoet. De shampoo schuimt goed en zorgt voor schoon haar. Geen klachten dus!

Argan Oil Repairing Conditioner

De conditioner is te herkennen aan het lichtblauwe tekstvak op de fles. Ook de conditioner heeft weer de frisse citrusgeur, maar iets minder aanwezig dan bij de shampoo.

HASK Argan Oil repairing conditioner

Door de shampoo wordt mijn haar weer glad en niet pluizig, dat is de belangrijkste reden voor mij om conditioner te gebruiken. Wat mij betreft is dit dan ook een fijn product!

De opening in de doppen zijn tevens fijn. Ze zijn makkelijk te openen met één hand, ik heb wel het idee dat je wat hard in de flessen moet knijpen zodat er snel wat shampoo of conditioner uit komt (ik ben misschien wat ongeduldig). Nu is dat nog geen probleem, als ze bijna leeg zijn wordt dat misschien wat lastiger. Maar dat zien we dan weer wel!

HASK shampoo en conditioner doppen

Meer informatie

Deze en meer HASK haarverzorgingsproducten zijn te koop bij de webshop Anvy. De flessen kosten € 8,99 voor 355 ml. Er zijn ook travelsizes van 100 ml te koop (€ 2,99). Bij Anvy shop je overigens ook o.a. Sleek liquid lipsticks en Kiss kunstwimpers.

4 reacties op “HASK Argan Oil shampoo en conditioner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top