Heimish All Clean Balm Mandarin || Review

Veel mensen zijn fan van cleansing balms zoals deze All Clean Balm van Heimish. Ik heb geen hele goede ervaringen met zulke producten, maar wellicht laat Heimish me van gedachten veranderen? In dit artikel laat ik je de speciale Mandarin uitvoering zien en vertel ik er alles over. Kijk dus snel verder!

Heimish All Clean Balm Mandarin review

In het artikel over de Moringa Ceramide producten vertelde ik je al meer over het Koreaanse merk Heimish. De klassieke All Clean Balm is al een tijdje een populaire cleansingbalm voor het gezicht. Een romige balsem die zelfs waterproof make-up weet te verwijderen.

Bij deze Mandarin variant is de formule verbeterd en mandarijn toegevoegd. Daarnaast bevat hij onder andere kokos-extract, groene thee, kurkuma, moringa olie en sheaboter. Het resultaat? Een zachte reiniger op oliebasis die (waterproof) make-up, zonnebrandcrème en andere onzuiverheden moeiteloos van je huid laat smelten.

Ingredienten cleansingbalm voor het gezicht

Zowel de klassieke variant als de Mandarin All Clean Balm is geschikt voor veganisten.

De Heimish All Clean Balm in gebruik

Het eerste wat me opvalt, naast de vrolijke verpakking dan, is hoe stevig de pot aanvoelt. Het heeft geen draaidop, maar een deksel wat je open klikt. Vervolgens vind je een plastic spateltje op de extra beschermingslaag voor de balsem.

Koreaanse cleansingbalm voor het verwijderen van make-up

Na het verwijderen van het plastic spateltje en beschermplaatje zie je de oranje kleurige balsem. Hij ruikt subtiel, maar heerlijk fris.

Met het spateltje pak je een wat balsem uit de pot en vervolgens breng masseer je dat met je vingers over je droge gezicht. Bijna meteen wordt de balsem een soort olie waardoor make-up direct loslaat van de huid.

Textuur All Clean Balm van Heimish

Nadat ik het idee heb dat alle make-up is meegenomen door de balsem, haal ik het met een vochtige reinigingsdoek (zoals deze van Action of Magic Makeup Remover) van mijn gezicht. Zo goed als alle make-up wordt meegenomen, ook waterproof make-up is geen probleem. Wel vind ik het wat lastiger om goed met mijn vingers mijn oogleden en wimpers schoon te maken, daarvoor gebruik ik liever een (wasbaar, herbruikbaar) wattenschijfje met reiniger.

In de praktijk gebruik ik dan ook na deze Heimish reinigingsbalsem nog een extra reiniger, grotendeels om het gebied rondom mijn ogen netjes schoon te krijgen. Maar dat doet wat mij betreft niets af aan de werking van de All Clean Balm!

Meer informatie

De Heimish All Clean Balm Mandarin kun je kopen bij Little Wonderland voor € 17,50 (120 ml). Ook de reguliere All Clean Balm is daar verkrijgbaar, deze kost € 11,99 voor een potje van 50 ml. Een goede manier om de balsem uit te proberen!

Beide opties zijn vegan en Heimish is een dierproefvrij merk.

Gebruik jij wel eens een reinigingsbalsem om je make-up te verwijderen?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top