Heimish Bulgarian Rose Water oogpatches || Review

Een tijdje geleden deelde ik mijn ‘shoplog’ van Stylevana, waar ook deze Heimish Bulgarian Rose Water oogpatches in voorkwamen. Van het merk had ik al vaker gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Het werd nu de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Kijk je mee?

Heimish Hydrogel Eye Patch

De laatste keer dat ik dit soort hydrogel patches probeerde, de Pyunkang Yul oogpatches, was dat niet een heel groot succes. Ik herinner me dat de vorm niet helemaal passend was en ze steeds naar beneden gleden. Maar ik geef niet op, dus nu is het de beurt aan deze Bulgarian Rose Water oogpatches van Heimish. Ze zouden zorgen voor een heldere blik (dag wallen!) en minder zichtbare rimpeltjes.

Informatie Heimish Bulgarian Rose Water Hydrogel oogpatches

Heimish is een Koreaans merk wat naast diverse varianten oogpatches ook andere skincare en make-up ontwikkelt. De Bulgarian Rose Water Eye Patches schijnen in water oplosbaar te zijn, dat heb ik niet geprobeerd. Ze bevatten naast rozenwater ook extract van andere bloemen en planten, en niacinamide.

Verpakking met eye patches

De pot waarin de oogpatches zitten ziet er clean uit. Alle informatie vind je op het doosje, niet op de pot zelf.

Goed afgesloten pot met lepeltje

Als je de deksel eraf draait zit er nog een extra deksel in om de patches te beschermen tegen uitdroging. Ook zie je een spateltje zitten, wat goed van pas komt bij het pakken van de patches.

De Heimish hydrogel oogpatches in gebruik

Na verwijderen van het extra ‘dekseltje’ komt een zachte, subtiele geur me tegemoet. Ik ruik er wel iets van roos in, zoals de naam doet vermoeden. Toch is de rozengeur niet heel sterk aanwezig. Gelukkig, want dat is niet mijn favoriete geur.

Heimish Bulgarian Rose Water Hydrogel oogpatches

De Heimish oogpatches zelf zijn roze van kleur en ze bevatten hele kleine glittertjes. Je ziet ze goed in het zonlicht. Op je gezicht zie je overigens weinig van de kleur. De glinstering is wel waarneembaar.

Close-up sparkling oogpatches van Heimish

Wat me opvalt is dat deze patches qua vorm precies matchen met mijn oog! Daardoor kan ik ze goed dicht bij mijn oogrand aanbrengen (niet te dicht natuurlijk).

Oogpatch aangebracht rond het oog

Een ander groot pluspunt is dat ze echt goed blijven ‘plakken’. Ze zijn niet te nat waardoor ze gaan glijden en ook niet te zwaar. Deze patches bevallen me dan ook een stuk beter dan de vorige die ik probeerde.

Na 20-30 minuten kun je de patches verwijderen. Het serum wat overbleef heb ik nog wat in gemasseerd waarna mijn huid fijn aanvoelt. Het anti-rimpel effect waar op de verpakking over gesproken wordt heb ik helaas niet echt waargenomen. Maar al met al zijn deze oogpatches toch een blijvertje!

Meer informatie

Deze Heimish Bulgarian Rose Water Hydrogel oogpatches koop je bij Stylevana voor € 19,24. Vergeet bij je bestelling niet kortingscode INF10NEXTGIRL in te voeren voor 10% korting!

Liever het product eerst in de winkel bekijken of bij een Nederlandse webshop bestellen? Dan kun je terecht bij Little Wonderland. Bezoek de winkel in Utrecht of bestel eenvoudig online via de link. Voor de oogpatches betaal je daar € 13,95.

De pot bevat 60 stuks, Heimish is een dierproefvrij merk.

Heb jij dit merk al eens geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top