HEMA nagellak adventskalender unboxing!

Officieel heet hij de Nail Polish Countdown, maar ik houd het gewoon bij de HEMA nagellak adventskalender! Je kon hem al zien in mijn Overzicht van beauty adventskalenders 2021 en in dit artikel pak ik hem voor je uit. Ben je ook benieuwd naar de hele inhoud? Kijk dan snel verder!

HEMA Nailpolish countdown adventskalender 2021

Deze aftelkalender is gehuld in roze en gouden details en ziet er daardoor vrolijk uit. Hij is versierd met cadeautjes en gouden sterretjes om hem extra feestelijk te maken. Op de achterkant vind je alle informatie en de ingrediënten (die je overigens kunt nalezen op de HEMA website).

Informatie nagellak HEMA adventskalender 2021

De doos is niet groot en rechthoekig. De voorkant kan open waarna de tien vakjes tevoorschijn komen.

Binnenkant van de HEMA adventskalender met nagellak 2021

Dit soort scheurdeurtjes hebben eigenlijk niet mijn voorkeur, maar gezien de prijs van de kalender is het begrijpelijk en vind ik het helemaal niet erg. Tijd om te gaan scheuren!

Benieuwd naar de HEMA nagellak aftelkalender van 2022? Bekijk hem in het Overzicht beauty adventskalenders 2022!

De inhoud van de adventskalender

Op de achterkant las ik dat ik 8 Long Lasting nagellakjes kan verwachten en 2 top coats. Laten we gaan kijken welke kleuren er achter de deurtjes zitten!

Dag 1: Rode nagellak

Achter het eerste deurtje zit een helderrode nagellak, een klassieker voor de kerstdagen! Ik dacht dat het dezelfde rood was als de HEMA Quick Dry nagellak die ik laatst probeerde, maar hij is iets lichter. Het jammere is dat op de nagellakjes geen kleurnamen staan. Het artikelnummer wat op de potjes staat, leidt naar de adventskalender. Als ik de HEMA Long Lasting nagellak op de website bekijk, zou dit wel eens nr. 214 kunnen zijn.

HEMA Long Lasting rode nagellak

Dag 2: Glitter top coat

Op dag twee heb ik meteen een glitter top coat te pakken! De basis bestaat uit roze glitters met daarbij ook zilveren en gouden glittertjes. Hij lijkt op Jolly Holly, een kerst top coat van HEMA. Ik vind hem prachtig! Dit zijn helemaal mijn kleurtjes.

HEMA Long Lasting Topcoat roze en gouden glitters

Dag 3: Donkergrijze nagellak

Achter deurtje drie zit een donkergrijze nagellak met een prachtige glans er in. Zo’n donkere kleur vind ik altijd erg mooi in de winter en door de glans is hij toch wat feestelijk. Ik gok dat dit 1021 Dusy Grey is.

Hema donkergrijze nagellak

Dag 4: Groene nagellak

Deze mosgroene nagellak vind ik perfect passen bij het huidige herfstweer! Maar in combinatie met de rood van dag 1 is het natuurlijk op en top kerst. Ik ben deze kleur steeds meer gaan waarderen het afgelopen jaar. Als ik naar de groene HEMA nagellakjes op de website kijk, denk ik dat dit nummer 328 is.

HEMA mosgroene nagellak

Dag 5: Lichtroze parelmoeren nagellak

Als je meer van de subtiele, lichtere tinten bent is nagellakje 5 voor jou! Een prachtige witte / lichtroze tint met een parelmoer finish. Het lijkt de bestaande kleur 101 The girl with the pearl.

Lichtroze nagellak met parelmoer glans

Dag 6: Donkerrode nagellak

Deze bordeaux tint vind ik denk ik nog wel mooier dan de helderrode nagellak van dag 1. Niet alleen tijdens de feestdagen trouwens, maar het is bijvoorbeeld ook een klassieke kleur voor de herfst. Ik vermoed dat dit kleur nummer 221 is uit de reguliere HEMA Long Lasting nagellak collectie.

Donkerrode bordeauxrode nagellak Long Lasting

Dag 7: Lichtroze glitters

Dit is weer zo’n prachtig lakje wat helemaal bij mij past! Deze nagellak bestaat uit kleine lichtroze glitters die in allerlei kleuren reflecteren. Ik gok dat dit de kleur 983 sparkling pink is. Hij lijkt me erg mooi in combinatie met de bordeaux rode of parelmoeren lak van dag 5 en 6!

Lichtroze glitter nagellak van HEMA

Dag 8: Roze nagellak

Achter deurtje nummer 8 vond ik een barbieroze nagellak, ik kan hem niet anders omschrijven. Een lekker fel kleurtje wat ik persoonlijk eerder in de lente of zomer zou dragen. Al kan hij natuurlijk prima in combinatie met wat glitters of met de donkergrijze lak. Het is 910 Candy Cane.

Barbieroze Long Lasting nagellak

Dag 9: Paars / blauwe metallic lak

Ik dacht dat ik al veel mooie lakjes had gezien, maar dit moet toch wel mijn favoriet uit deze HEMA aftelkalender zijn! Het is 951 Pleasing Purple, een paarse nagellak met een blauwe shift. Erg tof!

colourshifting nail polish HEMA blauw paars

Dag 10: Gouden glitter top coat

Achter het laatste deurtje zit de tweede top coat van de HEMA nagellak adventskalender: een gouden glitter topcoat! Eigenlijk passen gouden glitters welk bij elke kleur nagellak, als je het mij vraagt. Dus een welkome toevoeging aan mijn collectie! Ik vermoed dat dit ook één van de kerstlakjes is: Merry Gold.

HEMA Long Lasting topcoat gouden glitters

Mijn mening over de HEMA nagellak adventskalender

De HEMA nagellak aftelkalender is wat je ervan verwacht: hij zit vol met nagellakjes! Er zitten echt allerlei kleuren in, verschillende finishes en leuke glitterlakjes. Mocht HEMA aan uitbreiding denken volgend jaar dan is het misschien leuk om een basecoat, nagelverharder of andere gerelateerde items erin te doen.

Inhoud van de HEMA nagellak adventskalender 2021

Enige minpuntje vind ik dat de verpakking wat goedkoop oogt, mede door de scheurvakjes. Maar gezien de prijs (nog geen € 20) is dat helemaal begrijpelijk.

Maar laten we voorop stellen dat ik zeker niet teleurgesteld ben! HEMA heeft fijne nagellakken en zoveel verschillende kleuren! Ik ga hier veel plezier aan beleven. Mijn favoriet uit de serie is toch wel de paarse met een colour shift naar blauw. Ik wilde hem dan ook meteen uitproberen!

Swatch van de HEMA Long Lasting blauwpaarse nagellak

Hij is wat streperig, maar dat is vaak met zo’n metallic finish. Hierboven heb ik drie laagjes opgedaan. Na twee was hij opzich ook netjes, maar een derde laagje maakte hem nog net wat beter vond ik. Het kwastje is vrij breed en lakt fijn, de nagellak zelf is snel droog voor een tweede (of derde) laagje. Wat mij betreft een topper!

Meer informatie

Deze HEMA nagellak adventskalender, ofwel nail polish countdown, koop je voor € 19,95 via HEMA.nl of natuurlijk in één van de filialen. Ook in 2023 heeft HEMA weer een prachtige nagellak aftelkalender!

Alle nagellakjes bevatten keratine (op plantbasis) en rozenolie. De meeste lakken kun je ook los kopen voor € 2,75. Dat betekent dat deze aftelkalender een waarde bevat van € 27,50. Wat mij betreft een goede deal als je veel nagellak draagt. En ook leuk als cadeautje om te geven!

Heb jij al ervaring met HEMA nagellak?

Meer adventskalender unboxings bekijken? Klik dan door via de linkjes hieronder:

Benieuwd naar andere kalenders? Bekijk hier het Overzicht met beauty adventskalenders 2021!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

3 reacties op “HEMA nagellak adventskalender unboxing!

  1. Dit is oprecht een hele leuke kalender. Wat een toffe kleuren zitten er in en lekker divers, daar houdt ik wel van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top