HEMA Neon nagellak || Review

Een aantal weken geleden was ik bij een persevent waar onder andere nieuwe HEMA producten werden getoond. Deze neon nagellak van HEMA was daar ook onderdeel van. Ik mocht een aantal kleuren uitkiezen om te proberen en laat ze vandaag met plezier aan je zien!

HEMA neon nagellak

De hele neon reeks bestaat uit vier tinten:

Zoals je op de foto al kunt zien koos ik voor Outrageous Orange en Glowing Green. Blauw vind ik als neontint vaak niet zo geslaagd en felroze nagellak heb ik al. Dus de oranje en groene wilde ik graag proberen!

Overigens zijn dit soort felle kleuren erg lastig vast te leggen in een foto. Ik zie dat HEMA zelf daar ook moeite mee had, want op de website zijn de kleuren niet zo neon als de nagellak eigenlijk is. Ik heb mijn best gedaan om ze zo kleurecht over te brengen. Op mijn Instagram kun je ook een Reel vinden waarin ik de lakken uitprobeer, dan kun je ze op bewegend beeld zien!

Felgroene en feloranje nagellak

De nagellakflesjes zien eruit zoals we inmiddels van HEMA gewend zijn. Rechthoekige glazen potjes met in dit geval een witte draaidop. Op die dop zie je ook de sticker ‘Satin Finish’ staan. Een satijnen finish betekent dat hij licht glanzend is. Verder staat er op de flesjes zelf weinig informatie, daarvoor moet je naar HEMA.nl.

Neon nagellakjes van Hema

De neon kleurtjes zijn allemaal Long Lasting nagellakken. Deze bevatten keratine op plantbasis en rozenolie.

De HEMA neon nagellak in gebruik

HEMA heeft deze groene en oranje nagellak wel echt neon gemaakt. Ze zien er lekker zomers uit! Hieronder zie je Outrageous Orange op mijn nagels.

HEMA Outrageous Orange

Wat een knalkleur! De HEMA nagellak heeft een vrij breed borsteltje, maar ik vond het bij deze neon lakjes (ook de groene) lastig om ze netjes streeploos erop te krijgen. Meerdere dunne laagjes is toch wel de tip. Hieronder ook nog Glowing Green.

HEMA Glowing Green

En omdat beide kleuren samen zo tof zijn, wilde ik ze ook nog combineren met een simpele nailart.

Simpele neon nailart met streep

Afgezien van wat struggles bij het lakken zelf, is het resultaat erg tof! De nagellak blijft bij mij bijna een week zitten. Dit is natuurlijk afhankelijk van allerlei factoren zoals de conditie van je nagels, je base- en topcoat, de lak zelf en bijvoorbeeld wat voor werk je doet. De houdbaarheid op je nagels kan dus bij jou anders zijn.

Ik hou wel van dit soort knalkleurtjes, dus wat mij betreft is dit een topcollectie. Misschien toch maar overwegen om die andere twee kleurtjes ook nog te halen…

Meer informatie

Deze neon nagellak van HEMA is verkrijgbaar in vier tinten. Ze kosten allemaal € 3 per stuk (11 ml). Je koopt ze uiteraard bij je lokale HEMA of via HEMA.nl. (Kun je ze online niet vinden? Klik dan op de rechtstreekse linkjes bovenaan in dit artikel. Het kan zijn dat ze uitverkocht zijn en daarom niet getoond worden.) Deze nagellak is vegan en cruelty-free ontwikkeld en geproduceerd.

— Meer HEMA nagellak in actie zien? Klik dan door op deze artikelen: HEMA Quick Dry nagellak en HEMA nagellaksets review! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

HEMA banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top