HEMA Vitamine C en Watermeloen skincare || Review

HEMA heeft deze zomer weer een paar heerlijke producten op de markt gebracht. De belangrijkste ingrediënten zijn Vitamine C en Watermeloen waarmee HEMA ervoor zorgde dat de items fris en verzorgend zijn. Kijk je mee naar de cleansing gel, de dagcrème en het sleep mask?

HEMA Vitamine C watermeloen collectie

De verpakkingen kenmerken zich door de vrolijke afbeeldinngen van stukken watermeloen. Alleen het Sleep Mask is daarin een vreemde eend in de bijt, die is compleet oranje. Wel handig dat die verpakking afwijkend is, want zo herken je hem goed.

HEMA Vitamine C watermeloen producten

Alle drie de producten zitten in een fijne pompflacon die je verderop in dit artikel nog wat beter kunt bekijken.

HEMA Cleansing Gel met watermeloen

De watermeloen reinigingsgel van HEMA zit in de grootste pompflacon: hij bevat 150 ml.

HEMA cleansing gel met vitamine c

Op de achterkant staat informatie over het gebruik en de lijst met ingrediënten. De cleansing gel is vegan en valt onder de clean beauty standaarden van HEMA.

Informatie cleansing gel met vitamine c

Nadat je jouw huid vochtig hebt gemaakt breng je de gel aan. Dit kun je met je handen doen of met een beautytool. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig, ik gebruik meestal één pompje.

HEMA pompflacon cleaning gel

De cleansing gel heeft een heerlijk frisse geur, zoals je eigenlijk ook wel verwacht bij een watermeloen cleanser. Ik was nog even ‘bang’ dat hij een typische vitamine C geur zou hebben. Met vitamine C als hoofdingrediënt ruiken producten vaak naar citrus, maar de watermeloen maakt het een frissere, luchtige geur.

HEMA Vitamine C en watermeloen cleansing gel

De reinigingsgel ziet eruit als een soort serum, maar zodra het in aanraking komt met de vochtige huid en je hem inmasseert, wordt het een minimaal schuimlaagje op je huid.

Make-upresten en ander vuil wordt meegenomen en als je hem van je gezicht hebt gespoeld blijft een heerlijk schone en zachte huid over. Een goede basis om de HEMA dagcrème met watermeloen aan te brengen!

HEMA Watermeloen Dagcrème

De HEMA Day Cream in dezelfde serie zit in een doosje met dezelfde watermeloen afbeeldingen. Deze wat kleinere pompflacon bevat 50 ml en is volledig wit met oranje letters.

HEMA dagcreme met vitamine c

Zowel op de kartonnen verpakking als de flacon zelf vind je informatie over de dagcrème. Zo is hij geschikt voor alle huidtypen en bevat hij SPF15. Toch zou ik wel aanraden om ook een losse zonnebrandcrème aan te brengen om je huid te beschermen.

Naast vitamine C en watermeloenextract bevat hij ook hyaluronzuur waardoor je huid geydrateerd wordt.

Informatie day cream met SPF15

Ook deze moisturizer valt onder de Clean Beauty standaarden van HEMA en is vegan.

pompflacon dagcrème met SPF15

Ik vind het erg handig om ook de dagcrème in een pompflacon te hebben. Je brengt een pompje aan op je handen en kunt het vervolgens gemakkelijk verdelen over je gezicht.

HEMA Vitamine C en watermeloen dagcreme

Ook bij de crème komt weer de heerlijk frisse geur naar voren. De crème is verder vrij dun en daardoor gemakkelijk te verdelen over je huid. Intrekken gaat vrij snel waarna je verder kunt met de rest van je skincare routine en / of make-up.

HEMA Sleep Mask met watermeloen

Het Sleep Mask kun je eigenlijk zien als een nachtcrème de een langdurige werking heeft. Je herkent hem aan de oranje verpakking!

HEMA nachtcreme met vitamine c sleep mask

Hij is schikt voor alle huidtypen en zorgt ervoor dat je huid gevoed wordt terwijl je slaapt. Dit door de combinatie van vitamine C, watermeloenextract en hyaluronzuur. Deze formule is vegan.

Informatie HEMA Sleep Mask met hyaluronzuur

De geur van dit Sleep Mask is vergelijkbaar met de andere twee producten uit deze HEMA watermeloen lijn: fris en lichtfruitig. De pompflacon bevat, net als de dagcrème, 50 ml.

HEMA Vitamine C en watermeloen nachtcreme

Het masker komt gemakkelijk uit de flacon omdat het een luchtige crème is. Daardoor is hij ook goed te verdelen over de huid. Hij trekt na het aanbrengen van een dun laagje netjes in de huid, je zou het dus ook een lichte nachtcrème kunnen noemen. Na het slapen wordt je vervolgens wakker met een gehydrateerde huid!

Meer informatie

De items zijn inmiddels allemaal verkrijgbaar bij je lokale HEMA vestiging en via HEMA.nl. Ze zijn allemaal vegan en, met uitzondering van het Sleep Mask, volgens de HEMA Clean Beauty standaarden. Hieronder vind je de prijzen:

Heb jij al eens skincare met watermeloen geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

2 reacties op “HEMA Vitamine C en Watermeloen skincare || Review

  1. Fijne producten van de Hema. Gek genoeg vergeet ik altijd de beauty afdeling, dan zoek ik een t-shirt of bh en loop ik er straal langs. Voortaan toch even snuffelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top