Herbruikbaar verkoelend oogmasker Action

We hebben de hittegolf als het goed is net achter de rug, maar nog steeds komen er warme temperaturen aan de komende weken. In mijn zoektocht naar verkoeling kwam ik bij dit herbruikbaar oogmasker van Action en probeerde hem uit. Lees verder voor mijn review!

Verkoelend oogmasker Action herbruikbaar

Dit oogmasker viel me meteen op omdat hij er zo vrolijk uitziet! Er waren enkele verschillende soorten zoals met citroenen erop en met schelpen. Ik koos voor deze met regenbogen! De verpakking zelf is verder heel simpel. Op de achterkant staat kort wat de bedoeling is.

Verpakking herbruikbaar Action oogmasker

Je legt het masker minstens 30 minuten in de koelkast voor je hem gebruikt. Daarna leg je hem op je ogen. Het zou helpen om wallen en donkere kringen onder je ogen te verminderen. Zelf gebruik ik hem vooral om af te koelen en ik geloof zeker dat ik er een stuk wakkerder van zou worden als ik een nacht niet goed geslapen heb!

Het masker zelf bestaat uit twee rondjes met een soort gel erin. Aan beide kanten zit een elastiek, zodat je hem om je hoofd kunt doen.

Verkoelend oogmasker van Action

Binnen in de rondjes, achter de regenbogen, zitten heel veel kleine sterretjes. Ben ik de enige die me niet kan inhouden bij zulke dingen? Zie het filmpje hieronder.

Ik vind dit masker vooral fijn om te gebruiken na een drukke, warme dag. Even een momentje voor mezelf. Verkoelend masker op, podcast in en even uitrusten! Ik merkte dat het verkoelende er na een kwartier ongeveer wel af was. Zeker met deze hoge temperaturen.

Soms doe ik dat met een sheetmask of bijvoorbeeld het I’m From – Honey mask, maar dit herbruikbare oogmasker van Action is ook wel makkelijk! Mijn tip is wel om hem gewoon in de koelkast te bewaren, anders moet je altijd een half uur wachten voor je hem op kunt doen.

Meer informatie

Ik kocht dit verkoelende herbruikbaar oogmasker bij Action voor € 0,98. Er zijn meerdere varianten beschikbaar.

Gebruik je wel eens oogmaskers? Wat is jouw tip om te verkoelen tijdens hete dagen?

4 reacties op “Herbruikbaar verkoelend oogmasker Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top