Holika Holika Avocado sheetmasker

Een aantal weken geleden ontving ik van Korean Skincare een pakketje met diverse sheetmaskers, waaronder dit Avocado sheetmasker van Holika Holika!

Ik ken Holika Holika van de 99% Aloe Vera gel die ik erg fijn vind, dus ik was benieuwd naar dit masker. Avocado is niet mijn favoriet om te eten, maar misschien vind ik het in een masker wel fijn?

Holika Holika Avocado sheetmask

Eerste indruk

De verpakking van het masker ziet er erg vrolijk uit. Door het felle kleurtje valt hij goed op in mijn groeiende collectie sheetmaskers. Misschien wel de reden dat ik deze uitkoos om uit te proberen!

De vier halve avocado’s op de voorkant laten weinig te raden over, het is een avocado sheetmask! Of zoals de verpakking zegt: pure essence mask sheet.

Holika Holika Avocado sheetmask gebruiksaanwijzing

Op de achterkant kun je vinden hoe je dit masker gebruikt. Bij een sheetmasker is dat in principe altijd hetzelfde. Ik check wel altijd even hoelang wordt aangeraden dat je het masker ophoudt. Gelukkig staan de instructies er ook in het Engels op: dit masker houdt je 10-20 minuten op je gezicht.

Sheetmasker in gebruik

Bij alle sheetmaskers die ik tot nu toe geprobeerd heb moest je de verpakking openscheuren om het masker eruit te halen. Maar niet bij dit Holika Holika Avocado sheetmasker! Er zit een ‘easy open’ hoekje aan. Heel ‘easy’ was het overigens niet, de verpakking zat goed dicht, maar het lukte wel om hem netjes langs het hoekje open te maken.

Holika Holika Avocado sheetmask openen

Wat me vervolgens als eerste opviel was de geur. Gelukkig (voor mij dan) ruikt dit masker niet echt duidelijk naar avocado. Hij heeft een frisse geur, misschien iets zoetig, maar in ieder geval erg aangenaam.

Na het voorzichtig uitvouwen van het masker kon ik hem gemakkelijk op mijn gezicht aanbrengen. Ik was weer blij verrast met de pasvorm van dit masker. Niet te strak rond de ogen, hij past goed op mijn gezicht.

Holika Holika Avocado sheetmask op gezicht

Terwijl je hem op hebt blijf je de geur ruiken. Ik vond hem aangenaam dus vond dat niet zo erg. Wel merkte ik dat het masker na 10 minuten wat droger begint te worden. Toen was het ook tijd om hem even was beter op zijn plek te drukken. Uiteindelijk heb ik hem na een klein kwartiertje afgedaan.

Na het verwijderen van het masker was er genoeg serum over om in mijn huid te deppen. Mijn gezicht voelde daarna heerlijk fris en zacht aan!

Meer informatie

Dit Holika Holika avocado sheetmasker zal binnenkort te koop komen bij de Korean Skincare webshop. De prijs is mij nog niet bekend.

— Ben je geïnteresseerd in sheetmasks? Misschien vind je deze artikelen ook leuk: Innisfree Aloe Vera sheetmask, Benton Aloe Vera sheetmask, Mitomo sheetmasker. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

5 reacties op “Holika Holika Avocado sheetmasker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top