I Heart Revolution face palette en bronzer

Met Valentijnsdag won ik een winactie op de Instagrampagina van Marloes en zo ontving ik enkele dagen later deze hele toffe Chocolate Heart giftset met o.a. een bronzer en face palette van I Heart Revolution!

I heart Revolution chocolate heart giftset

In deze giftset zaten vier items: de Chocolate Heart bronzer, het Praline Chocolate facepalette, het Red Velvet oogschaduwpalette en het Peanut Butter Cup palette. De eerste twee producten laat ik je in dit artikel zien! Meer benieuwd naar de oogschaduwpalettes? Klik dan op de linkjes hierboven!

I heart Revolution chocolate heart giftset inhoud

I Heart Revolution Chocolate Heart bronzer

Deze bronzer heeft dezelfde naam als de giftset. Ik vind deze hartvormige producten altijd zo schattig! Dit is een hele mooie warme bronzer met twee kleuren in de pan. Een wat donkerdere, bijna matbruine tint en een shimmery brons.

I heart Revolution chocolate heart bronzer

Op de swatchfoto hieronder heb ik de twee kleuren afzonderlijk geswatcht (links), vervolgens beide kleuren gemengd (en gemengd uitgeblend).

I heart Revolution chocolate heart bronzer swatches

Vooral die shimmer bronzen kleur vind ik heel mooi! Uitgeblend vind ik deze bronzer iets te oranje naar mijn zin, maar ik ga hem in de zomer nog wat vaker gebruiken! Ik kon dit product niet los op de website van I Heart Revolution vinden, dus wellicht is het een item wat alleen in deze giftset verkrijgbaar is.

I Heart Revolution Praline Chocolate Palette

Deze Praline Chocolate heeft eigenlijk alles wat je zoekt in een gezichtspalette. De bronzer (Praline) is volgens mij hetzelfde als de shimmertint in de hartjesbronzer. Verder bevat het palette een contourtint, blush en twee highlighters. Het zijn hele mooie warme tinten die ook goed bij elkaar staan.

I heart Revolution Praline face palette

Hieronder zie je swatches van alle tinten. De highlighters zijn echt oogverblindend! Vooral Bon Bon (midden) vind ik heel mooi en ook de blush zie ik mezelf vaak gaan gebruiken.

I heart Revolution Praline facepalette swatches

Dit palette is gelukkig wel los te koop! Hij kost bij de bekende Nederlandse make-up webshops rond de € 10,95. Dit waren de Chocolate Heart bronzer en het Praline Chocolate palette van I Heart Revolution.

Wat is jouw favoriete product van I Heart Revolution?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “I Heart Revolution face palette en bronzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top