I Heart Revolution Sprinkles

Ken je de chocolate palette-serie van I Heart Revolution? Daar is een hele serie van. Ze deden me nooit zo veel, dus ik had er ook geen van. Tot ik deze I Heart Revolution Sprinkles uitvoering zag!

I Heart Revolution is een onderdeel van Makeup Revolution. Van dat merk heb ik inmiddels een stuk of 5 paletten (ik ga niet tellen, het zijn er vast meer…). Van I Heart Revolution heb ik er één: het Mermaid’s Heart palette. De pigmentatie van zowel dit palette als mijn Makeup Revolution paletten zijn heel goed, zeker voor die prijs. Dus toen ik zag dat ze weer een actie hadden met een mysterybag, heb ik mijn slag geslagen. Het Sprinkles palette zat vrij snel in mijn winkelwagentje! Kijk mee naar dit vrolijke palette en waan je weer even in de zomer.

I heart revolution makeup Sprinkles oogschaduwpalette

Hoe cute is dit? Ik word meteen vrolijk als ik naar dit palette (en de verpakking) kijk! De kleuren die op het doosje zijn afgebeeld komen trouwens niet echt in de buurt van de kleuren die daadwerkelijk in het palette zitten. Maar dat zul je verder op dit artikel zien.

Makeup Revolution Sprinkles palette

Het palette heeft het karakteristieke van de chocolate paletten: de blokjes ‘chocolade’ en de druppels. En daaronder een laag met sprinkles! Ik kon niet wachten om hem open te maken en te swatches.

I heart revolution makeup Sprinkles oogschaduwpalette felle kleuren

Kijk nou hoe tof die kleuren zijn! En de namen zijn ook geweldig, allemaal toppings voor ijs. Je kunt hier zoveel verschillende looks mee maken! Ik heb dat tot nu toe nog niet gedaan, maar ik denk dat ik er dit weekend eens mee aan de slag ga. Wel heb ik een paar willekeurige kleuren geswatcht en dat viel me niet tegen.

Makeup I heart Revolution Sprinkles palette swatches

Je ziet hierboven de kleuren: JazzieToffee Turkish DelightSprinkles Funfetti. Ze knallen wel echt vind ik, ben benieuwd hoe ze het op mijn oogleden doen. De ene kleur heeft wel wat minder pigment dan de ander, maar de kleuren die ik heb geprobeerd zijn allemaal goed op te bouwen. Al met al tot nu toe dus erg tevreden over mijn aankoop van het I Heart Revolution Sprinkles oogschaduwpalette!

Heb jij laatst nog mooie oogschaduwpaletten gekocht? Wat is je laatste aankoop geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top