I Heart Revolution Tasty Avocado brow gel

Een tijdje terug plaatste ik een Revolution Beauty bestelling, waar onder andere deze I Heart Revolution Tasty Avocado clear brow gel in zat. In dit artikel lees je mijn bevindingen over de wenkbrauwgel. Ben ik tevreden of niet? Kijk snel verder om daarachter te komen!

Clear brow gel Revolution avocado

Dit was wel een beetje een tricky bestelling. Mijn wenkbrauwen zijn namelijk nogal eigenzinnig. Veel haartjes heb ik niet, maar degene die ik heb zijn dun, hebben een eigen wil en gaan soms alle kanten op staan. Tot nu toe had ik nog geen browgel gevonden die mijn haren kon temmen.

Wat me bij deze wenkbrauwgel over de streep trok was denk ik toch wel de vrolijke verpakking. Ik heb niet altijd goed ervaringen met producten van I Heart Revolution, maar ben wel snel geneigd om dingen te proberen die er zo cute uit zien! Deze browgel is er in drie kleuren en een transparante versie. Die laatste koos ik.

I Heart Revolution tasty avocado brow gel

Niet alleen het doosje niet er leuk uit, ook de verpakking van de gel zelf is in dezelfde stijl vormgegeven. Net als bij de I Heart Revolution Tasty Peach Lip Oil. De verpakking ziet er dus goed uit, maar voldoet de gel ook aan mijn eisen?

De applicator is, net als de verpakking, klein. Dat werkt erg fijn, aangezien wenkbrauwen over het algemeen ook niet zo groot of breed zijn. Je kunt de gel relatief nauwkeurig aanbrengen als je er even tijd voor neemt.

I Heart Revolution avocado brow gel applicator

De brow gel bevat avocado olie, maar heeft verder niet echt een specifieke geur. Soms lijkt het alsof de applicator amper gel uit de huls meeneemt maar dat is met nog een keer ‘dippen’ snel opgelost. Eenmaal op mijn wenkbrauwen droogt de gel vrij snel op.

Meestal kleur ik mijn wenkbrauwen in met de Makeup Obsession So Fine brow pencil. Als ik daarna de gel aanbreng met de applicator vervaagt de kleur van het wenkbrauwpotlood. Ik probeer de gel dan ook wat deppend met mijn vinger aan te brengen, maar dat is het ook niet helemaal. Het vocht heeft sowieso een uitwerking op de kleur van het potlood. Op de foto hieronder kun je het ook een beetje zien. Links is met enkel potlood, rechts met de gel erover.

Voor en na aanbrengen wenkbrauwgel Revolution

De belangrijkste reden dat ik een wenkbrauwgel gebruik is om mijn haren netjes in model te brengen en te fixeren. Doet deze I Heart Revolution brow gel dat? Nee. Soms, voor eventjes, zitten de haren netjes. Maar ik heb het idee dat de gel na een tijdje ‘uitgewerkt’ is en niets meer doet. Wat mij betreft is dit dan ook geen aanrader. Jammer!

Meer informatie

Deze Tasty Avocado brow gel van I Heart Revolution kocht ik via Revolution Beauty voor ongeveer € 5,50. Hij is, naast deze transparante, in drie bruintinten beschikbaar. Van de Tasty Avocado lijn zijn tevens twee soorten oogschaduwpaletten, een mascara en primer spray te koop. Al moet je misschien even zoeken, want de collectie is al wat ouder.

Wat gebruik jij het liefst om je wenkbrauwen in model te brengen en houden?

5 reacties op “I Heart Revolution Tasty Avocado brow gel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top