I Heart Revolution Tasty Peach Lip Oil

Een tijdje geleden zag ik ineens iedereen met een lipolie! Uiteraard wilde ik dat ook proberen, dus toen ik een bestelling plaatste bij Revolution bestelde ik er eentje mee. Ik koos de I Heart Revolution Tasty Peach Lip Oil. Lees vandaag meer over dit product!

I Heart Revolution Tasty peach lip olie

De items van I Heart Revolution voldoen niet altijd aan mijn smaak of ‘kwaliteitseisen’, zoals je bijvoorbeeld kon lezen in mijn artikel over het I Heart Revolution Unicorn oogschaduwpalette. Toch vind ik het merk een leuke uitstraling hebben en de relatief lage prijzen zijn ook fijn. Daarnaast trok de verpakking van deze lipolie me over de streep!

I Heart Revolution Tasty peach lipoil

En dat niet alleen, perzik is een geur die me eigenlijk altijd wel bevalt. Dus om die in een lipolie met me mee te dragen kon bijna geen straf zijn. De lipolie komt in een vrolijk doosje met uiteraard perziken erop en op de achterkant de ingrediënten en andere informatie zoals het cruelty-free en vegan logo.

I Heart Revolution lip olie ingredienten

De Tasty Peach lip oil in gebruik

De lipolie zit in een ronde verpakking in dezelfde stijl als het doosje. De dop heeft dezelfde kleur en is bedekt met peaches. De letters zijn in glimmend roze. De geur komt je al tegemoet als je het flesje opendraait. Een zoete, ietwat frisse geur die ik persoonlijk fijn vind. Hij had misschien een tikkeltje minder sterk mogen zijn.

I Heart Revolution lipolie verpakking

Je brengt de lipolie aan met een sponsapplicator. Het is een kleine verpakking en daarmee ook een kleine applicator. Ik vind hem eigenlijk groot genoeg, je kunt de lip oil nauwkeurig aanbrengen.

I Heart Revolution lipolie applicator

Het product wordt omschreven als een tinted lip oil. In de verpakking heeft hij een peachy, oranje kleur. Op mijn lippen zie ik daar eigenlijk niets van. Ze zijn natuurlijk glimmend door de olie, maar ik zie geen extra kleur.

I Heart Revolution lipolie swatch

Het product blijft redelijk lang zitten en ook voelbaar. Het ligt licht op je lippen, maar je blijft een soort plakkerig gevoel houden. Dat neemt overigens wel af als je hem wat langer op hebt.

Ik had gehoopt dat hij wat beter voor mijn lippen zou zorgen, maar ik merk eerlijk gezegd niet zoveel verbetering als ik hem op heb (gehad). Wat dat betreft blijf ik toch trouw aan mijn Vaseline lip therapy. Die geeft meer bescherming en herstelling. De I Heart Revolution lip olie is voor mij meer voor de leuk en om een beetje glossy lippen te krijgen.

Meer informatie

De I Heart Revolution Tasty Peach lip oil is er in drie tinten: Peach Juice (oranje), Peachy Keen (roze) en Sweet Peach (koraal). Ik heb Peach Juice. Ik kocht de lipolie via RevolutionBeauty.com voor omgerekend ongeveer € 5,50 (6 ml). De Tasty Peach collectie van I Heart Revolution is ook te koop bij Nederlandse webshops en bevat naast deze lip oliën liquid lipsticks, mascara, oogschaduwpaletten, een primer en een highlighter.

Heb je zelf ervaring met lipolie? Wat vind je ervan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

8 reacties op “I Heart Revolution Tasty Peach Lip Oil

  1. Weet je dat ik er serieus vandaag pas achterkom dat je ook een blog hebt naast Insta en Facebook 🙈🙈 Schandalig van mij, maar ben blij dat ik dat nu ontdekt heb, heb ik lekker veel te lezen 😁

    Jammer dat deze niet veel doet voor je lippen, had er stiekem meer van verwacht..

  2. Zonde dat ie niet zoveel deed😔

    Heb er een van de HEMA gehad, was wel een fijne.. plakte niet en deed wel wat voor m’n lippen. Maar ik pak net zo snel een lipbalm/labello eigenlijk🤭 net zo makkelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top