I Heart Revolution Unicorn oogschaduwpalette || Review

Het Unicorn oogschaduwpalette van I Heart Revolution ziet er heel schattig uit! Maar of hij ook kwalitatief goed is? Ik ben niet altijd enthousiast over I Heart Revolution oogschaduw en hoor vaak gemengde signalen, dus ik was erg benieuwd naar dit palette. Lees hieronder meer!

I Heart Revolution Unicorn palette

Toen ik een tijdje geleden een bestelling deed op RevolutionBeauty.com (voor onder andere deze XX Revolution producten, Makeup Obsession browpencil en roze holografische nagellak), kreeg ik daar ook een mystery bag bij. Opzich vind ik een mystery bag altijd een goede reden om te bestellen, omdat ik a) van verrassingsboxen hou en b) het altijd leuk vind om nieuwe producten te proberen. Dit keer zat er onder andere dit I Heart Revolution Unicorn palette in.

Unicornpalette oogschaduw roze verpakking

I heart Revolution Unicorn verpakking

Het doosje zelf stelt niet veel voor. De voorkant is open, zodat je het palette en de kleuren goed kunt zien. Op de achterkant vind je de benodigde informatie zoals ingrediënten en het cruelty-free logo.

Unicornpalette oogschaduw roze verpakking
Verpakking I Heart Revolution Unicorn oogschaduw palette

Als je het doosje er af haalt zie je op de achterkant van het palette zelf ongeveer dezelfde informatie als op het doosje, behalve de ingrediënten.

Het palette zelf is van wit plastic met een doorzichtige deksel en licht van gewicht. De deksel heeft een vrolijke glimmend roze opdruk. Ik moet zeggen dat het me, in combinatie met de kleuren, een beetje doet denken aan kinderoogschaduw. Zo’n setje wat vast veel van ons hadden toen ze klein waren! Dit gaf me niet meteen hoge verwachtingen, maar misschien ging dit palette me nog verrassen!

Unicornpalette i heart revolution 9 pans

De Unicorn oogschaduw

De vrolijke kleurtjes in dit palette trokken mijn aandacht. In de pans is steeds een eenhoorn reliëf gedrukt. Het palette bevat 4 matte kleuren en 5 metallic / shimmery tinten. De drie roze en de lila oogschaduw zijn mat.

Kleuren 9-pans eenhoorn oogschaduwpalette
Close-up I Heart Revolution Unicorn

Tijd voor de swatches! En wat had ik daar moeite mee… Vooral de blauwe kleur, of eigenlijk alle shimmers, was lastig. Het lijkt meer een soort topper te zijn om een andere kleur wat meer glow te geven. Maar ook de matte tinten zijn niet echt top.

I heart Revolution Unicorn oogschaduwpalette swatches

Met een vochtige kwast ging het iets beter, maar het pigment vind ik gewoon echt niet goed. Dat merkte ik ook bij het maken van de oogschaduwlook met dit Unicorn palette.

Ooglook met I Heart Revolution Unicorn palette

Het roze was lastig zichtbaar te krijgen (ondanks gebruik van een oogschaduwbasis) en ik vind het geen mooi effect hebben op mijn oogleden. De roze liner is trouwens een wet liner van Glisten Cosmetics. De minuscule glittertjes van de zilveren kleur uit het palette eindigden overal rondom mijn oog. Al met al zal ik dit palette dus niet vaak meer gebruiken. Misschien over een tijdje toch maar aan mijn dochter geven om mee te spelen.

Meer informatie

Mocht je nou, na het lezen van dit artikel, toch de behoefte voelen om dit Unicorn palette aan te schaffen, dan kun je dat onder andere via RevolutionBeauty.com doen voor momenteel ca. 3 euro (sale). Het palette bevat 9 kleuren van 0,8 gram.

Wat is een oogschaduwpalette dat jou heel erg is tegengevallen?

— Meer lezen over dit merk? Bekijk hier mijn review van de I Heart Revolution Tasty Peach lipoil! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

6 reacties op “I Heart Revolution Unicorn oogschaduwpalette || Review

  1. Deze heb ik ooit opgestuurd gehad maar het trok mijn aandacht ook totaal niet.
    Had al een beetje verwacht dat ie niet zo denderend zal zijn helaas,
    en jouw review bevestigd dit alleen maar weer. Jammer eigenlijk, terwijl het er zo leuk uit ziet!

  2. Jammer dit 😣 Ik vond I❤️R goed toen ze af en toe een dupe uitbrachten van bijv. Too Faced palettes. Toen ze letterlijk wekelijks 10 nieuwe producten uit gingen brengen had ik het idee dat ze steeds meer gingen voor de kwantiteit ipv kwaliteit. Je kunt ook niet 10x meer producten uitbrengen met een even goede kwaliteit.

    Hoop dat ze gauw met betere producten uit gaan komen, want dit valt tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top