IK Skin Perfection Botanic Care & Soap || Review

Het is ruim een half jaar geleden dat ik voor het eerst kennismaakte met IK Skin Perfection. Inmiddels probeerde ik al diverse producten naar tevredenheid uit. Eén daarvan is de IK Skin Perfection Botanic Soap die je in dit artikel terugziet, samen met zijn zusje Botanic Care. Lees je mee?

IK Skin Perfection Botanic producten

De Botanic Soap is een handzeep met kleine korreltjes (hele kleine bamboedeeltjes) die zorgen voor een licht scrub-effect. Dit was even wennen, maar het geeft wel meteen een schoon gevoel. Daarnaast ruikt de zeep lekker (door allergeenvrij parfum), bevat hij enkel organische ingrediënten én is hij zuinig in gebruik.

Via deze link vind je een uitgebreid artikel over de IK Skin Perfection Botanic Soap. Laten we nu eens kijken naar de Botanic Care Hand & Body Lotion!

Zwarte glazen pompflacons met handzeep en handlotion

IK Skin Perfection Botanic Care Hand & Body Lotion

Zoals de naam al zegt kun je dit product gebruiken als handcrème, maar ook als bodylotion voor over je hele lichaam. Net als de handzeep is hij pH-neutraal en zit hij bomvol fijne, plantaardige ingrediënten zoals sheaboter, vitamine E en avocado-olie. Daardoor verzorgt de lotion je huid door te voeden en herstellen.

Informatie IK Skin Perfection Botanic Care hand & body lotion

De lotion is door de milde ingrediënten ook geschikt voor de gevoelige huid. De allergeenvrije parfum in deze handlotion valt bij mij wat minder in de smaak. Het is een hele natuurlijke geur, maar niet helemaal mijn ding helaas. Gelukkig is geur heel persoonlijk en kan hij voor een ander juist heerlijk ruiken!

Textuur Botanische handzeepscrub en handcrème

De textuur zou ik meer vergelijken met een handcrème dan een bodylotion. Hij laat zich gemakkelijk uitsmeren en trekt snel in de huid. De geur is nog best een tijdje waarneembaar, voor de liefhebbers is dat een pluspunt!

IK Skin Perfection close-up structuur botanic care & soap
Close-up van de textuur van de IK Skin Perfection Botanic Care lotion en Botanic Soap handscrub.

Is je pompflacon leeg? Dan kun je hem recyclen door de fles in de glasbak te gooien. Of je koopt één van de navulverpakkingen! Voor de handzeep zijn ze beschikbaar. Voor de hand- & bodylotion zie ik hem momenteel niet op de website staan. Wel kun je de fles (na reiniging) vullen met de navulverpakking Botanic Body. Die lotion is, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal gemaakt voor je lichaam.

Volg je me al op Instagram? Dan heb je vast deze Reel voorbij zien komen die ik maakte over de IK Skin Perfection producten:

Meer informatie

De Botanic producten die je in dit artikel tegenkwam zijn te koop via de IK Skin Perfection website of één van de lokale verkooppunten. Hieronder zie je de momenteel geldende prijzen:

Wil je graag beide producten uitproberen? Dan is de Botanic Soap & Care giftset een cadeautje voor jezelf! Naast de twee producten bevat hij een toilettas. Je koopt de set voor € 58,90.

Heb jij al eens iets van IK Skin Perfection geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top