IK Skin Perfection RE-NEWING+ Anti-Aging Restoring Oil || Review

De eerste keer dat ik een product van IK Skin Perfection probeerde was ik meteen enthousiast, vandaar dat ik blij was dat ik ook deze Restoring Oil mocht testen. Hij is geschikt voor de rijpere, droge of zonbeschadigde huid en helpt bij het herstel. Lees verder om meer te weten te komen!

IK Skin Perfection Re-NEWING+ Anti-Aging Restoring Oil

Goed voor je huid zorgen met 100% pure, krachtige en organische ingrediënten (zogenaamde groene cosmeceuticals). Dat is waar IK Skin Perfection voor staat! De producten worden ontwikkelt volgens het NO-label wat je hieronder op de foto ziet staan. Dit houdt in dat er geen huidonvriendelijke stoffen worden gebruikt. De pH-waarde van de items zijn afgestemd op de pH-waarde van je huid. Daardoor wordt de zuurgraad hersteld en in balans gebracht. Het resultaat: een huid die in perfecte conditie is waardoor huidverbetering ruim baan krijgt.

Rijke gezichtsolie voor rijpere huid met anti-ageing effect

Deze RE-NEWING+ Anti-Aging Restoring Oil van IK Skin Perfection voedt je huid en zorgt voor stevige en gestimuleerde huidcellen. Je huid gaat stralen en tekenen van ouderdom worden verminderd.

IK Skin Perfection Re-NEWING+ Anti-Aging Restoring Oil tegen huidveroudering

Deze gezichtsolie zit in een zwart, glazen flesje. De olie breng je hygiënisch op je huid aan door middel van het pipetje. Op het flesje zelf vind je niet veel informatie, maar in het doosje vind je wel een uitgebreide ‘bijsluiter’. Hierin vind je het gebruiksadvies van deze Restoring Oil, maar ook informatie over je huid en andere producten van IK Skin Perfection.

De IK Skin Perfection RE-NEWING+ Restoring Oil in gebruik

De RE-NEWING+ gezichtsolie kun je 1-2 keer per dag aanbrengen. Doe dat vóór je jouw gezichtscrème aanbrengt. De olie bevat vitamine E, Argania Spinosa Kernel Olie tegen huidveroudering en Prunus Amygdalus Oil: een sterk hydraterend ingrediënt wat diverse vitaminen bevat.

Lichte anti-aging huidolie

De olie is lichtgeel van kleur en heeft een vrij dunne textuur. Toch laat hij zich niet heel goed verdelen over de huid omdat hij al snel intrekt. Er blijft geen vettig laagje achter wat ik een pluspunt vind! Hij heeft een vrij diepe, maar zachte geur die goed bij een olie past.

En het resultaat? Ik heb deze olie nu enkele weken in gebruik en geniet daarvan. Op zo’n korte termijn is het bijna niet mogelijk dat je al verschil in je huid ziet, daarvoor moet je een product wat langer gebruiken. Deze RE-NEWING+ olie heeft een aantal voordelen waardoor hij fijn is in gebruik (trekt snel in, geen vettig laagje), dus wat dat betreft is het sowieso een aanrader!

Meer informatie

De producten van het merk, en dus ook deze restoring oil, zijn te koop via de IK Skin Perfection website. Ook vind je hem waarschijnlijk bij de aangesloten beauty salons. Deze huidolie koop je voor € 39,95, het flesje bevat 15 ml. Deze olie is vegan en IK Skin Perfection is een dierproefvrij merk.

Heb jij wel eens een dergelijke gezichtsolie gebruikt? Wat vond je ervan?

— Meer lezen over producten van dit merk? Klik dan door op deze link: IK Skin Perfection! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top