IK Skin Perfection Serum Layering Routine

Wat is de IK Skin Perfections Serum Layering Routine? Het concept om meerdere serums over elkaar te gebruiken is niet nieuw, maar kan wél heel behulpzaam zijn om je huidconditie te verbeteren. In dit artikel vertel ik er meer over en laat ik een aantal producten zien. Kijk mee!

IK Skin Perfection Serum Layering met prebiotic spray

De Serum Layering Routine van IK Skin Perfection

De kracht van IK Skin Perfection ligt bij het oplossen van huidproblemen. Wist je dat ‘IK’ staat voor Infusion Knowledge? Ofwel: het dieper doordringen in de huidlagen. De serums van het merk zijn speciaal ontwikkeld om tegelijkertijd ingezet te kunnen worden. zo kun je tegelijkertijd werken aan een gezonde huid!

De basis is de Prebiotic Spray die je hieronder ziet. Daardoor krijg je huid een goede basis waardoor de serums optimaal hun werk kunnen doen. Daarbij kun je dan gebruik maken van diverse serums:

  • HYALURON+ Hydrating Firming Serum
  • SALICYL ACID+ BHA Activating Serum
  • GLYCOL ACID+ AHA Stimulating Serum
  • C GLOW+ Youthfull Vitamin Day Serum
  • MICROBIOME+ Barrier Biotic Serum
  • PRERED+ Anti Redness Miracle Serum
  • RETINOL+ Retinol Backuchiol Night Oil
  • BRIGHT LIGHT+ Pigmentation Correct Serum

Elk hebben ze hun eigen voordelen, werking en resultaat. Je kunt ze los van elkaar gebruiken of samen. Naast de Prebiotic Spray laat ik in dit artikel ook het C GLOW+ serum zien!

Meer over de producten van IK Skin Perfection lees je via de link!

IK Skin Perfection Prebiotic Spray

De PREBIOTIC SPRAY+ Barrier Biotic Mist, zoals hij voluit heet, zorgt ervoor dat je huidbarrière versterkt en je huid kalmeert. Hij bevat voeding voor beschermende bacteriën die op je huid leven waardoor de spray bijdraagt aan een gebalanceerd en versterkt microbioom van de huid.

IK Skin Prebiotic Spray

De IK Skin Perfection Prebiotic Spray komt in een spuitbus onder druk van 75 ml. Op de achterkant vind je meer informatie over de spray en het gebruiksadvies.

Informatie over Serum Layering Routine

Skincare is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Na het reinigen van mijn gezicht spray ik deze mist over mijn gezicht en hals en dat is daarmee de snelste stap in mijn routine!

Fijne gezichtsmist als basis voor je skincare

De werking heb ik na een aantal weken nog niet goed kunnen beoordelen, maar het kost geen moeite om de spray te blijven gebruiken, dus dat ga ik ook zeker doen.

IK Skin Perfection C GLOW+ serum

Het C GLOW+ serum is één van de serums die je kunt gebruiken en combineren in de Serum Layering Routine van IK Skin. Hij bevat onder andere kurkuma, vitamine C en een mix van AHA fruitextracten.

Ik Skin Perfection C GLOW+ serum

Door de combinatie van die ingrediënten geeft het serum een instant vitamineboost aan je huid.

Serum met vitamine C en kurkuma tegen huidveroudering

Daarnaast geeft hij ook een golden glow. Ik had niet zo stil gestaan bij deze beschrijving, maar toen ik het pipetje uit het flesje haalde snapte ik het. Het serum ís goud en bevat hele kleine glinsterende deeltjes. Goed schudden voor gebruik is wel aan te raden.

Vitamine C serum voor een golden glow

Met een paar druppeltjes (4-5) bedek ik mijn gezicht en hals, twee keer per dag. Omdat het serum vitamine C bevat is het belangrijk om je skincareroutine in de ochtend af te sluiten met een product met SPF. Liefst eentje van SPF30 of meer. Maar dat is eigenlijk sowieso aan te raden, niet alleen als je serum vitamine C bevat.

Ik Skin Perfection anti-aging gouden serum voor Serum Layering Routine

Het serum zou de tekenen van huidveroudering tegengaan, in de eerste weken van gebruik heb ik dat nog niet kunnen waarnemen. Die golden glow kan ik wél bevestigen! Het is niet dat je gezicht meteen een glitterbal is, maar je ziet wel subtiele glinsteringen. Ik vind het wel leuk, maar ik kan me voorstellen dat anderen het misschien juist niet mooi vinden.

Meer informatie

Op zoek naar de antwoorden op jouw huidvragen? Dan zou je zeker baat kunnen hebben bij de producten van dit merk. Met de Serum Layering Routine van IK Skin Perfection kun je namelijk zelf bekijken welke serums passend zijn voor jouw huid(problemen). De producten koop je via de IK Skin Perfection website of via één van de aangesloten beauty salons.

In dit artikel zag je de PREBIOTIC SPRAY+ Barrier Biotic Mist, die is te koop voor € 25,89 (75 ml).

Daarbij combineerde ik het C GLOW+ Youthfull Vitamin Day Serum van € 67,95 (50 ml). Die is er, net als veel van de andere serums, ook in een kleinere uitvoering: 10 ml voor € 17,94 of 3 ml voor € 7,85. Zo kun je hem eerst proberen en kijken of het bevalt, voor je de grote variant aanschaft.

De overige serums die ik hierboven noemde hebben vergelijkbare prijzen. Alle serums zijn vegan en vrij van microplastics. IK Skin Perfection is een cruelty-free merk.

Gebruik jij wel eens meerdere serums over elkaar?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top