IMAGE Daily Prevention moisturizers met SPF

Hoe ouder ik word, hoe meer ik me realiseer hoe belangrijk het is om je huid te beschermen tegen de zon. Gelukkig komen er steeds meer fijne producten op de markt om ons daarbij te helpen. Zoals ook de Daily Prevention productreeks van IMAGE Skincare. In dit artikel zie je drie van de zes producten!

IMAGE Skincare Daily Prevention moisturizers met SPF

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare werd in 2003 opgericht door erkende huidverzorgingsspecialiste Janna Ronert. Het merk richt zich op het ontwikkelen van klinisch bewezen huidverzorgingsproducten die zowel veilig als effectief zijn. Met oplossingen die wetenschappelijk onderbouwd zijn en zichtbare resultaten opleveren.

IMAGE Skincare streeft ernaar om de nieuwste technologieën en ingrediënten te gebruiken, waarbij ze ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen. Het assortiment bestaat momenteel uit een breed scala aan producten voor het gezicht, waaronder reinigers, serums, moisturizers, maskers en zonnebrandcrèmes. In de Daily Prevention productlijn worden moisturizers en zonnebrandcrèmes gecombineerd!

Vochtinbrengende cremes met zonbescherming SPF30 SPF50

De IMAGE Skincare Daily Prevention productlijn

De nieuwste zonverzorgingslijn van IMAGE Skincare heet Daily Prevention. Dagelijkse bescherming tegen de zon is uiteraard noodzakelijk, zeker in de zomer. Maar eigenlijk kan het ook op grijze dagen niet ontbreken in je skincare routine. Deze producten van IMAGE bieden naast bescherming tegen UV-straling ook bescherming tegen blauw licht van o.a. telefoon- en laptopschermen.

De lijn bestaat uit zes producten die bij alle leeftijden, huidtypen en -tinten gebruikt kunnen worden:

  • Advanced Smartblend Mineral Moisturizer SPF50+ bij roodheid, gevoeligheid en een droge huid.
  • Sheer Matte Moisturizer SPF30 voor een glimmende, vette huid.
  • Ultra Defense Moisturizer SPF50 voor de rijpere huid die veel zon ziet.
  • Pure Mineral Hydrating Moisturiser SPF30 bij een droge en vochtarme huid.
  • Pure Mineral Tinted Moisturiser SPF30 bij hyperpigmentatie, verkleuring en een ongelijkmatige teint.
  • Protect & Refresh Mist SPF30 voor de droge en vochtarme huid die veel buiten is.

De drie dikgedrukte producten zie je in dit artikel voorbij komen. Meer informatie over alle zes de producten vind je op de IMAGE Skincare website.

Daily Prevention moisturizers van IMAGE Skincare

Deze nieuwe productlijn vervangt de PREVENTION+ Daily producten van IMAGE Skincare.

Pure Mineral Hydrating Moisturizer | € 59,50

De naam zegt het al een beetje: deze moisturizer met SPF30 bevat enkel een mineraal zonnefilter. In dit geval is dat zinkoxide. Dat filter werkt door op het huidoppervlak te blijven en UV-stralen te weerkaatsen en te verstrooien. Het biedt bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling en is daarmee een breedspectrum zonnefilter.

Hydraterende minerale moisturizer met SPF30

Door ingrediënten als hoogmoleculair hyaluronzuur en squalaan wordt vocht aangetrokken en je huid gehydrateerd. Daarnaast zit de goed smeerbare formule boordevol antioxidanten!

Sheer Matte Moisturizer | € 59,50

De Sheer Matte Moisturizer met SPF30 kun je gebruiken als je snel last hebt van een glimmende huid. De toegevoegde silica-microkralen nemen absorberen olie van de huid waardoor de crème je een langdurig matte finish geeft.

Sheer Matte Moisturizer SPF30 waterbestendig

Verder bevat ook deze moisturizer veel antioxidanten om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast is vitamine C toegevoegd. Hierdoor worden tekenen van huidveroudering verminderd.

De Sheer Matte Moisturizer heeft een lichte tint, maar daar zie je eigenlijk niets meer van als hij eenmaal goed is uitgesmeerd en ingetrokken. Heb je liever wel een zichtbare tint, kies dan voor de Pure Mineral Tinted Moisturizer uit dezelfde lijn.

Ultra Defense Moisturizer | € 59,50

Liever iets meer bescherming voor de huid? Kies dan voor de Ultra Defense Moisturizer met SPF50. Naast bescherming, tegen zowel UV stralen als blauw licht, biedt deze crème voeding door de toegevoegde biologische cacaoboter en zit hij boordevol antioxidanten.

Goed smeerbare zonnebrandcreme voor gezicht

Deze combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat hij zeer geschikt is bij een huid die tekenen van veroudering toont en je huid optimaal verzorgt als je vaak buiten te vinden bent.

Net als de andere producten in de Daily Prevention lijn is deze IMAGE moisturizer goed smeerbaar, voelt licht aan op de huid en trekt snel in. Zeker een collectie om te onthouden als je op zoek bent naar fijne gezichtsproducten met SPF!

Meer informatie

Je koopt deze Daily Prevention producten eenvoudig via de IMAGE Skincare website. De drie producten in dit artikel kosten € 59,90 per stuk. De tubes bevatten 77 ml.

Bescherm je huid goed tegen de zon. Vergeet niet regelmatig opnieuw een product met SPF aan te brengen als je langdurig in de zon bent.

Heb jij al eens kennisgemaakt met producten van IMAGE?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top