INGLOT All Eye Want Mascara || Review

Een paar weken geleden kwam er weer een leuk pakketje binnen, dit keer met twee varianten van de nieuwe INGLOT All Eye Want mascara! In dit artikel lees je over de normale en waterproof versie. En natuurlijk toon ik je de voor- en nafoto’s en een ooglook, dus kijk snel verder!

INGLOT All Eye Want mascara review waterproof

Het was de eerste keer dat ik mascara’s van INGLOT probeerde. Inmiddels heb ik allerlei andere make-up producten van het merk gebruikt, eigenlijk allemaal naar tevredenheid. Dus was ik eigenlijk ook niet bang dat deze INGLOT All Eye Want mascara zou tegenvallen.

waterproof mascara variant

Hij is uitgebracht in twee varianten: een normale en een waterproof mascara. Beide zijn zwart en de verpakkingen zijn ook bijna identiek. Aan de blauwe letters zie je dat de ene waterproof is.

Ingredienten zwarte mascara en waterproof

Op de verpakkingen vind je informatie over de mascara’s zoals de ingrediënten. Op de foto hierboven zie je bovenaan de lijst van de reguliere mascara, eronder de waterproof variant.

Close-up van mascarahulzen

De hulzen hebben dezelfde kenmerkende kleur en letters zodat ze goed herkenbaar zijn. De applicators hebben siliconen haartjes waardoor je wimpers goed gescheiden worden. De borstel is niet te breed en heeft een wat smallere punt om goed bij de kleinere wimperharen te kunnen komen.

INGLOT All Eye Want mascara en waterproof applicators

De INGLOT All Eye Want mascara in gebruik

Genoeg over de buitenkant, laten we eens kijken hoe de mascara’s presteren!

Close-up INGLOT All Eye Want mascara en waterproof applicators

Beide mascara’s zijn vrijwel identiek, net als de borsteltjes. Die overigens erg flexibel is, wat ik fijn vind. De textuur van de waterproof mascara lijkt iets droger te zijn, maar tijdens het aanbrengen merk ik weinig verschil.

Flexibele mascara-applicator

Hieronder zie je hoe de mascara’s op mijn wimpers eruit zien. Links zie je steeds mijn wimpers zonder mascara. Rechts eerst met één laagje van de INGLOT All Eye Want mascara en eronder met twee laagjes. Onderaan zie je het zijaanzicht.

Resultaat INGLOT All Eye Want mascara

Ik heb erg korte en niet erg krullende wimpers, dus weinig mascara’s geven mijn ogen het wow-effect. Ik zie wel duidelijk verschil als ik de mascara op doe. De reguliere mascara heeft iets meer krullend effect dan de waterproof variant.

voor en na foto INGLOT All Eye Want waterproofmascara

Deze waterproof mascara is de beste die ik sinds jaren gebruikt heb. En dan heb ik het vooral over de waterproof-functie. Wie me op Instagram volgt heeft misschien enkele Stories voorbij zien komen. Ik heb onder andere een half uur in de regen gewandeld en 5 minuten in een plensbui gefietst. De INGLOT All Eye Want waterproof mascara gaf geen krimp! Hij bleef op mijn wimpers zitten zonder af te geven of te vlekken onder mijn ogen.

In het dagelijks leven draag ik ze niet, maar bij een ooglook is het even wennen om mezelf zonder nepwimpers te zien! Hieronder heb ik de INGLOT mascara (niet waterproof) gebruikt.

Ooglook met INGLOT makeup

Ook zie je hier drie tinten INGLOT oogschaduw (matte 207 en 209, shimmer 223) en de Playinn eyeliner gel in Violet Vibe. Bijna een complete INGLOT ooglook dus!

Meer informatie

Ben je op zoek naar een goede waterproof mascara of wil je de reguliere INGLOT All Eye Want mascara uitproberen? Je koopt ze eenvoudig via de INGLOT webshop, beide mascara’s kosten € 24,99 per stuk. Vul voor je afrekent code THENEXTG1RL in voor 20% korting! (Niet geldig in combinatie met andere acties.)

INGLOT is dierproefvrij en steeds meer producten zijn vegan en/of halal.

Gebruik jij vaak een waterproof mascara of kies je liever voor een reguliere variant?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Eén reactie op “INGLOT All Eye Want Mascara || Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top