INGLOT Bronzie Cheeks Face Bronzers || Review

Nadat ik je twee weken geleden de Rosie Cheeks Face Blushes van INGLOT liet zien, is vandaag de beurt aan de Bronzie Cheeks Face Bronzers! Deze nieuwe bronzer is momenteel in drie tinten uitgebracht. Alle drie hebben ze een prachtige velvet finish. In dit artikel lees je er alles over dus kijk nu snel verder!

INGLOT gezichtsbronzers met shea boter

INGLOT Bronzie Cheeks Bronzers

Alhoewel INGLOT de nieuwe bronzers in drie kleuren heeft uitgebracht, zie je er hier maar twee. Eentje heeft het transport naar mijn huis namelijk niet overleefd, jammer! Ik ga nog even kijken of ik hem kan redden, maar voor nu heb ik foto’s gemaakt van de andere twee.

Op deze foto’s zie je steeds nummer 42 en 43, nummer 41 is dus helaas gesneuveld. Wel heb ik daar een swatch van gemaakt, die zie je onderaan dit artikel. Zo krijg je toch een impressie van de kleur.

INGLOT Bronzie Cheeks face bronzers Review

Bronzers gebruik je op de plekken van je gezicht waar de zon het eerst komt. Bijvoorbeeld je voorhoofd, kaaklijn, neus en jukbeenderen. Ook kun je het aanbrengen op je sleutelbeen of bovenkant van je schouders. Zo geef je jezelf een sunkissed look, ook als je huid nog weinig zon heeft gezien!

Lees verder voor de INGLOT kortingscode waarmee je deze bronzers shopt met 20% korting!

Alhoewel ze verkocht worden als bronzers zijn het tevens prachtige tinten om als oogschaduw te gebruiken!

Nieuwe facebronzers met shine
INGLOT Bronzie Cheeks Bronzers in 42 en 43.

De Bronzie Cheeks Bronzers hebben een velvet finish en een longlasting formule. Ze zijn verrijkt met sheaboter en vitamine E zodat ze zacht zijn voor de huid.

Beschikbare kleuren

Hierboven zie je links nummer 42 en rechts 43. Alle drie de tinten (dus ook nummer 41) lijken best veel op elkaar. Het is net dat verschil van warmte of diepte waardoor je ze kunt onderscheiden.

Glowy bronzer voor sunkissed look - nr 42

Wat opvalt is de velvet glow. Er lijken hele minuscule glittertjes in de bronzers verwerkt te zitten. Vooral bij nummer 42 (hierboven) zie je dat goed.

INGLOT Bronzie Cheeks gezichtsbronzer nr. 43

Bij nummer 43 zie je de glitterdeeltjes minder goed, deze heeft meer een overall glow.

De nieuwe INGLOT bronzers in gebruik

Hieronder zie je hoe dicht de tinten bij elkaar liggen. Nummer 41 lijkt het donkerste, 42 is niet heel donker maar wel erg warm. En nummer 43 is juist weer een koele tint.

Swatches INGLOT Bronzers met shea boter - nr. 41, 42, 43
Van links naar rechts zie je de nummers 41, 42, 43.

De bronzers voelen zacht aan en geven goed pigment af wat ook nog eens op te bouwen is. Mijn advies is om rustig te beginnen met weinig poeder aan je kwast. Op die manier kun je steeds het resultaat bekijken en besluiten of je meer wil aanbrengen.

Meer informatie

Je koopt de nieuwe Bronzie Cheeks Bronzers via de INGLOT website. Per stuk (5,6 gram) betaal je € 24,99. Vul voor het afrekenen code THENEXTG1RL in voor 20% korting! Dan betaal je € 19,99. Deze kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties.

Wil je liever eerst de kleuren in het echt bekijken en uitproberen? Breng dan een bezoekje aan de gloednieuwe winkel in Veenendaal!

Gebruik jij vaak bronzers?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top