INGLOT Brow Pencils en Soap Brow || Review

Elke dag in een paar stappen je wenkbrauwen on fleek? Met deze INGLOT brow producten ben je in een mum van tijd klaar! Je tekent haartjes en vult ze in met het So Fine Brow Pencil en vervolgens fixeer je jouw wenkbrauwharen met de Soap Brow. Kijk snel verder!

INGLOT brow soap en wenkbrauwpotloden

INGLOT So Fine Brow Pencil

Voor mij is een wenkbrauwpotlood onmisbaar! Ik heb weinig wenkbrauwhaartjes (zoals je kunt zien in mijn artikel over het Hairlust Eyebrow Enhancing Serum) dus teken vaak wat bij en kleur mijn wenkbrauwen in met een potlood.

Het So Fine Brow Pencil van INGLOT heeft een longlasting formule en is transferproof. Hij is momenteel verkrijgbaar in twee kleuren: 01 en 02. Ze komen in een matzwart doosje met witte letters. Op de verpakking kun je de ingrediënten en andere informatie lezen.

Update: inmiddels is er ook een derde kleur (03) uitgebracht!

Informatie So Fine Brow Pencils INGLOT

Potlood 01 heeft een taupe kleur, nummer 2 is wat donkerder bruin. Momenteel weinig keuze dus, hopelijk komen er later nog meer kleuren uit. Daar heb ik nu nog geen informatie over.

INGLOT So Fine Brow Pencil 01 02

Aan de achterkant van de So Fine Brow Pencils, onder de zwarte dop, zit een spoolie waarmee je jouw wenkbrauwharen in model kunt brengen.

wenkbrauw spoolie aan de potloden

Aan de andere kant zit een smal potloodje. Ideaal om haartjes bij te tekenen, maar ook om je wenkbrauwen in te vullen werken ze goed.

smal wenkbrauwpotlood in twee kleuren

Je draait de potloodjes naar boven, slijpen is niet nodig. De inhoud is 0,09 gram, wat betekent dat ze ongeveer 2,5 cm potlood bevatten.

Swatches INGLOT So Fine Brow Pencil 01 en 02

De lichte kleur is een prima match voor mij, die gebruik ik nu dus ook regelmatig! Hij kleurt zowel de haartjes zelf wat bij, als de huid, waardoor je een vol resultaat krijgt. Mijn wenkbrauwen blijven de hele dag netjes ingekleurd, dus zeker longlasting en transferproof wat mij betreft.

Aanbrengen wenkbrauwpotlood 01

Na het invullen en bijtekenen van je wenkbrauwen kun je het resultaat fixeren door bijvoorbeeld de INGLOT Brow Shaping Gel te gebruiken, of Soap Brow voor een ander effect!

INGLOT Soap Brow

Afgelopen maanden kwam deze trend ineens opzetten: soap brows. Met een stuk zeep, of ander daarvoor bedoeld product, je wenkbrauwen een wat stoerdere finish geven en / of perfect op hun plek houden.

INGLOT PLAYINN Soap Brow Savon Sourcils

De INGLOT Soap Brow komt in een kleine, ronde aluminium verpakking. Op de achterkant vind je de ingrediënten.

INGLOT soap brows ingredienten en informatie

Als je het blikje openmaakt komt een heerlijke friszoete geur je tegemoet. Dit had voor mij niet gehoeven, maar is opzich een fijne toevoeging.

zeep voor wenkbrauwen

Wat deze INGLOT Soap Brow anders maakt dan veel andere producten, is dat hij gebruiksklaar is. Je hoeft hem niet meer vochtig te maken voor je hem kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld bij de Essence brow soap wel het geval is.

how to soap brows
De INGLOT Soap Brow is meteen klaar voor gebruik!

Met een spoolie kun je wat Soap Brow oppakken en vervolgens aanbrengen op je wenkbrauwen. Je hebt niet veel nodig, dus pak ook vooral niet teveel tegelijk.

INGLOT Soap Brow aanbrengen met spoolie

Deze browsoap moet wel even opdrogen. Vervolgens blijven je wenkbrauwhaartjes de hele dag zitten op de plek waar je ze hebben wil. De formule plakt een klein beetje. Door een fixing of setting spray te gebruiken verminder je dat ongewenste effect.

Vooral de combinatie van het wenkbrauwpotlood en de brow soap is voor mij een fijne wenkbrauw-routine geworden!

Meer informatie

Deze INGLOT brow producten zijn nieuw in het assortiment! Voor de So Fine Brow Pencils betaal je € 16,99 per stuk, er is momenteel keuze uit de twee drie tinten. In dit artikel zag je 01 en 02. De Soap Brow kost € 14,99 voor een blikje van 30 ml en is inmiddels ook als bruine variant verkrijgbaar!

Je vindt de producten via deze links:

Voeg bij je bestelling code THENEXTG1RL toe voor 20% korting!

Gebruik jij dit soort producten voor je wenkbrauwen?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top