INGLOT Cream Blush & Bronzers || Review

INGLOT blijft maar nieuwe producten uitbrengen, de één nog leuker dan de ander! Na de What A Line! eyeliners, vernieuwde Sleeks lipglosses en Playinn oogschaduwpaletten komt INGLOT nu met Cream Blushes en Bronzers. In dit artikel laat ik de nu beschikbare kleuren aan je zien dus kijk snel verder voor meer informatie over deze items!

INGLOT Cream Blush & Cream Bronzer Review

De nieuwe INGLOT Cream producten

Tot recent had INGLOT diverse blushes en bronzers in haar assortiment. Waaronder poedertexturen, in vloeibare vorm en ook als cream in een pan. Vanaf nu komt daar nog een optie bij: deze cream blushes en bronzers in handige verpakking met sponsapplicator.

INGLOT Cream Bronzer & Cream Blush Review

Voor nu zijn er twee kleuren blush en twee tinten bronzer uitgebracht, wellicht wordt de reeks later nog uitgebreid met andere kleuren!

Inmiddels heb je keuze uit meer tinten bij zowel de INGLOT bronzers als de blush!

Cream Blushes | € 22,99

De INGLOT Cream Blush is verkrijgbaar in de tinten 98 Pureness en 99 Pose. De eerste is een oudroze, beetje peachy tint. De tweede is een felroze blush.

Inmiddels is er een derde tint uitgebracht: 100 Charming! Bekijk de INGLOT website voor de actuele beschikbare kleuren.

Twee kleuren cream blush: peachy en barbieroze

Met de zachte applicator breng je eenvoudig een stipje (of meerdere) aan op je huid. Het blenden doe ik vervolgens met een make-up spons, maar je kunt dit natuurlijk ook met je vingers of een kwast doen.

Sponsapplicator voor aanbrengen liquid blush

De kleuren zijn intens, maar tegelijkertijd goed te blenden zodat ze een natuurlijk effect geven. Daarbij moet ik zeggen dat je de tint kunt opbouwen voor een wat opvallender resultaat.

Swatches INGLOT Cream blushes - Review

De blushes blijven goed zichtbaar, vlekken niet en zijn, ook voor een beginner, eenvoudig in gebruik. Hopelijk komt INGLOT met nog meer kleuren, want hoewel de peachy tint helemaal mijn kleur is, zou ik er graag meer uitproberen!

Via deze link kun je ze vinden op de INGLOT website, de blushes kosten € 22,99 per stuk (5 ml). Onderaan dit artikel vind je een INGLOT kortingscode!

Cream Bronzers | € 22,99

De Cream Bronzers van INGLOT hebben dezelfde textuur als de blushes. Niet heel dun en vloeibaar, maar zoals een crème (zoals de naam al doet vermoeden).

Twee kleuren cream bronzer: 89 en 90

Bij de bronzers heb je keuze uit twee tinten: nummer 89 Umber en 90 Bronzed. Nummer 89 is de lichtste en heeft een wat koelere ondertoon. Nummer 90 is een wat diepere bruintint met warme ondertoon.

Inmiddels is er een derde tint bijgekomen: 88 Tanned. Check de website voor de actuele beschikbare tinten.

Creamy bronzers van INGLOT - review

Voor mijn lichte huid is de donkerste variant wat te intens, dus ik houd het bij nummer 89. Ook bij deze bronzers geldt weer dat ze eenvoudig zijn in gebruik. Meestal blend ik deze bronzers met een spons of kwast.

Wel moet je oppassen dat je niet teveel product in één keer op je huid aanbrengt, dan kan het resultaat er te intens (en daardoor onnatuurlijk) uitzien. De bronzers zijn goed op te bouwen qua intensiteit dus begin met een beetje dan kun je altijd meer aanbrengen!

Swatches liquid bronzers

Ook bij deze bronzers kan ik weinig nadelen ontdekken, behalve dan misschien de beperkte kleurkeuze. Het aanbrengen van liquid of cream producten zoals deze is altijd even wennen en kost wat oefening. Vaak geeft het wel net een natuurlijker effect, zeker met het juiste product!

De Cream Bronzer vind je natuurlijk op de INGLOT website, ze kosten € 22,99 per stuk (5 ml). Check de kortingscode hieronder!

Meer informatie

Deze nieuwe producten (en nog veel meer fijne make-up producten) vind je op de INGLOT website of bij één van de verkooppunten. Zowel de bronzers als de blushes koop je voor € 22,99 per stuk. Gebruik code THENEXTG1RL voor 20% korting op je gehele bestelling! Je betaalt voor de blushes en bronzers dan € 18,39 per stuk.

INGLOT is een cruelty-free merk met diverse vegan opties. De nieuwe producten in dit artikel zijn helaas niet geschikt voor veganisten.

Gebruik je vaak vloeibare of cream blush en bronzer of hou je het bij poedertexturen?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top