INGLOT Face Mask & Makeup Base || Review

INGLOT brengt de laatste tijd veel nieuwe producten uit en de nieuwe lente collectie staat ook alweer voor de deur. Maar eerst laat ik je nog de nieuwste producten van dit moment zien: Het INGLOT Playinn Skin Ready Face Mask en de Pore Free Skin Makeup Base. Kijk je mee?

INGLOT make-up primer en gezichtsmasker

INGLOT Playinn Skin Ready Face Mask

Met deze twee producten zou je een flawless basis voor je foundation kunnen creëren. Het eerste item is een gezichtsmasker wat je aanbrengt als een crème. Je hoeft hem niet te verwijderen, maar laat het gewoon intrekken.

INGLOT Playinn Skin Ready Face Mask

Bij frequent gebruik zorgt het ervoor dat je poriën minder zichtbaar zijn en je huid verstevigd wordt. Fijne lijntjes worden minder zichtbaar.

De verpakking is in ieder geval al opvallend: een felroze tube met witte details. Op de achterkant vind je informatie in onder andere het Engels en de lijst met ingrediënten.

Face Mask wat gebruikt kan worden als crème

In die lijst zie ik niacinamide staan, wat je huidbarrière versterkt en de talgproductie onder controle houdt. Daarnaast zit er bijvoorbeeld abrikozenpitolie en squalaan in die beide bekend staan om hun hydraterende eigenschappen.

lichtgewicht gezichtscreme masker

Dit masker heeft een heerlijke friszoete geur die ik herken, maar even niet kan plaatsen. De textuur is zeer lichtgewicht. Hij is vrij vloeibaar en laat zich goed verdelen over de huid. Daardoor heb je er niet veel van nodig.

Textuur INGLOT face mask

Je kunt dit gezichtsmasker aanbrengen als crème voor je verder gaat met je make-up routine. Ook kun je hem gebruiken als nachtcrème, breng dan een wat dikkere laag aan zodat je huid goed verwend wordt. Indien nodig kun je dan ’s ochtends je gezicht afspoelen om eventuele restjes te verwijderen.

INGLOT Pore Free Skin Makeup Base

Iedere goede make-up routine is gebaat bij een zachte, egale huid als basis. Daarom komt INGLOT met deze Pore Free Skin Makeup Base.

INGLOT Pore Free Skin makeup base primer

Hij zou ervoor zorgen dat poriën, fijne lijntjes en andere imperfecties van de huid minder zichtbaar zijn met een egale huid als resultaat. Daarnaast heeft hij een matterend effect, zorgt hij ervoor dat je make-up langer blijft zitten en hydrateert hij je huid gedurende de draagtijd.

Dat zijn nogal wat beloftes, dus ik was erg benieuwd naar deze INGLOT primer!

ingredienten makeup primer

De textuur van deze INGLOT makeup base is vrij zacht en de kleur lijkt wat donker te zijn. Hij doet me een beetje denken aan de Benefit POREfessional primer.

INGLOT Pore Free Skin Makeup Base textuur
Lichte kleurafgifte van de makeup primer

Bij het verdelen over mijn arm (onder de swatch) lijkt het inderdaad wat aan de donkere kant te zijn. Waarbij ik wel moet vermelden dat de binnenkant van mijn armen erg licht zijn. Op mijn gezicht is de kleur een prima match, ik zie de primer daarop eigenlijk niet.

Wat ik wél zie is de verminderde zichtbaarheid van de poriën op mijn neus. Dat is eigenlijk de enige plek ze altijd duidelijk zichtbaar zijn, met deze INGLOT basis is dat verleden tijd!

Resultaat voor en na INGLOT Pore Free Makeup Base primer
De poriën op mijn neus zijn bijna niet meer zichtbaar na gebruik van de INGLOT Pore Free Skin Makeup Base!

De primer zorgt er een klein beetje voor dat de rode kleur van mijn neus wordt geneutraliseerd, maar dit effect is niet schokkend. Wel zorgt hij ervoor dat er een egale oppervlakte is voor mijn foundation.

Het enige nadeel: dat de tube zo klein is! Want dit is wat mij betreft een blijvertje.

Meer informatie

Deze twee nieuwe producten kun je vanaf nu vinden via INGLOT.nl en bij diverse INGLOT verkooppunten. Voor het Skin Ready Face Mask betaal je € 22,99 (50 ml). De Pore Free Skin Makeup Base kost € 30,99 (20 ml). Bestel je online? Vergeet dan niet code THENEXTG1RL in te voeren voor 20% korting!

INGLOT is een dierproefvrij merk en steeds meer producten in haar assortiment zijn vegan. Bij deze twee producten zie ik dat nog niet staan.

Heb jij de perfecte primer voor jouw huid al gevonden?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top