INGLOT Fall With Me matte oogschaduw || Review

Deze herfst komt INGLOT met de Fall With Me collectie waarin onder andere zes mooie tinten matte oogschaduw zitten. Die laat ik in dit artikel uitgebreid aan je zien en heb ik natuurlijk ook uitgeprobeerd. Kijk dus snel verder als benieuwd bent naar de uitbreiding van het assortiment.

INGLOT Freedom System matte oogschaduw Black Friday

Het INGLOT Freedom System is waarschijnlijk wel bekend: Je kiest een leeg palette waarin je zelf een aantal tinten oogschaduw, blush, bronzer, highlighter et cetera in kunt doen. In dit artikel zie je een palette waarin zes oogschaduwpans kunnen en de tinten die bij de Fall With Me collectie horen.

De producten van INGLOT worden los geleverd in een zwarte verpakking die je natuurlijk zo snel mogelijk uit wil pakken!

Matte oogschaduw van INGLOT

In dit geval heb ik naast de oogschaduw het palette uit de INGLOT Dream It collectie ontvangen. Er zijn ook zelfde soort paletten met een zwart deksel en een Eco Flexi palette.

Dream It oogschaduwpalette om zelf samen te stellen

Op de foto hierboven heb je al een indruk gekregen van de zes kleuren matte oogschaduw uit de INGLOT Fall With Me collectie. Ze hebben van links naar rechts de nummers 207 t/m 212. Zoals je ziet zijn het een aantal neutrale bruintinten, blauwtinten en een groene oogschaduw.

Zelf samen te stellen oogschaduwpalette
Black Friday deals: oogschaduw van INGLOT

Zoals je hierboven kunt zien passen de zes pans precies in het palette. Er is net genoeg ruimte om ze er nog uit te kunnen ‘wippen’ als dat nodig is. Het palette is magnetisch waardoor de oogschaduw stevig op zijn plek blijft.

Close-up matte oogschaduw in vierkante pans

De kwaliteit van deze matte oogschaduw is erg goed. Bij de onderstaande swatches heb ik weinig moeite gehad om de kleur op mijn arm te krijgen. Het zijn mooie, ‘volle’ kleuren die bij veel looks van pas kunnen komen.

Swatch met matte oogschaduwtinten

Je kunt verschillende combinaties maken met de kleuren. Bijvoorbeeld de bruintinten met een groen accent, of een volledig blauwe look. Voor dat laatste ben ik gegaan toen ik dit palette voor het eerst uitprobeerde.

Ooglook met matte oogschaduw en steentjes

Ik heb voor deze look alle drie de blauwtinten gebruikt. Blenden ging vrij gemakkelijk waardoor de kleuren mooi in elkaar overlopen. Met het pigment zit het ook op de oogleden goed!

Voor een opvallende look kun je gebruik maken van diamantjes en nepwimpers. Maar met deze oogschaduw in combinatie met de INGLOT All Eye Want mascara heb je in no-time een neutrale look.

Meer informatie

Deze matte oogschaduw is natuurlijk verkrijgbaar via de INGLOT.nl en in de fysieke INGLOT vestigingen. Per oogschaduw betaal je € 8,99, het lege palette voor zes tinten oogschaduw kost € 15,99. Er zijn ook grotere en kleinere paletten beschikbaar bij het Freedom System.

Bestel je bij INGLOT? Gebruik dan zeker code THENEXTG1RL voor 20% korting! Let op: niet geldig in combinatie met andere acties.

Bij de Fall With Me collectie hoort ook nog het Outline Eye Pencil wat je in diverse kleuren kunt vinden op de website. Daarnaast is er een nieuwe tint Kiss Catcher lipstick en HD Lip Tint Matte voor de collectie ontwikkeld die je beide binnenkort in een afzonderlijk artikel ziet!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top