INGLOT Gekleurde Mini Gel Eyeliners || Review

Al langer heeft INGLOT gel eyeliners in het assortiment, ook gekleurde. Hoewel ik die nog niet probeerde was ik wel meteen enthousiast over de nieuwe mini’s. Alleen al de pastel regenboog kleuren maakten me vrolijk. Benieuwd wat ik van de eyeliner gel van INGLOT vind? Lees dan snel verder!

Inglot playinn mini gel eyeliner

De nieuwe mini’s komen in potjes van 2 gram. Ze zijn beschikbaar in acht kleuren, waarvan ik er drie heb ontvangen. Hieronder zie je alle nu beschikbare kleuren.

INGLOT gekleurde eyeliner gels
Afbeelding van INGLOT.nl

Van links naar rechts zijn het de kleuren:

  • 49 Electric Green
  • 50 Yellow Flow
  • 51 Mandarin Crush
  • 52 Millenial Pink
  • 53 Violet Vibe
  • 54 Call Me Peri
  • 55 Feeling Blue
  • 56 Cool Mint

Wat mij betreft een toffe selectie aan kleuren waarmee je jezelf een feestelijke look kunt geven. Perfect voor een party of festival!

De drie kleuren die ik ontving zijn Violet Vibe, Electric Green en Yellow Flow. Je ziet ze hieronder.

Pasteltinten gel eyeliner inglot

De stevige plastic potjes hebben een witte dop die je er gemakkelijk afdraait. Dan komen de mooie kleurtjes tevoorschijn.

Gele groene paarse lila eyeliner
Dit zijn de kleuren Violet Vibe, Electric Green en Yellow Flow.

De kleuren zijn erg mooi en zien er goed gepigmenteerd uit. Daarbij zouden ze smudge- en waterproof zijn. Dat wilde ik natuurlijk uitproberen!

Liever eyeliners in stick-vorm? Misschien zijn dan de Rainbow Stick Eye Pencils iets voor jou!

De INGLOT Mini Gel Eyeliners in gebruik

De liners zijn erg zacht, wat als voordeel heeft dat je snel je kwast ‘geladen’ hebt met kleur. Dit soort gel eyeliners zullen wel wat sneller uitdrogen dan bijvoorbeeld water activated liners zoals die van Glisten Cosmetics. Die moet je zelf eerst vochtig maken voor gebruik en blijven daardoor langer bruikbaar.

Mochten de mini gel eyeliners wat uitdrogen, dan kun je altijd een druppeltje INGLOT Duraline toevoegen waardoor de liners weer een geltextuur krijgen. Zo kun je extra lang van de kleurtjes genieten!

Inglot geleyeliner in gebruik met kwastje

Ik vond het bijna jammer om mijn kwast in de perfect gevulde potjes te dippen. Maar: mooie producten moeten gebruikt worden! Eerst probeerde ik de kleuren mini gel eyeliners van INGLOT uit op mijn arm. Hieronder zie je steeds één kwastbeweging.

Voor een perfecte dekking kan het nodig zijn om nog een tweede keer over de lijnen te gaan. Dit zal ook liggen aan wat voor kwast je gebruikt, de druk die je zet en wat voor lijnen of figuren je wil maken.

Swatches gekleurde gel eyeliners

Ik had een gekleurde eyeliner kunnen zetten, maar het leek me leuk om wat anders met de gekleurde liners te doen! En zo kwamen deze grappige bloemetjes onder mijn wenkbrauw terecht.

Die waren trouwens wel wat lastiger te maken dan ik had gedacht. Maar dat lag zeker niet aan de INGLOT gel eyeliners. Ze zorgen ervoor dat je snel wat kleur op je huid ziet, je hebt maar weinig nodig. Vaak gebruik ik een kwastje. Voor kleine puntjes kun je ook een dotting tool gebruiken, die vaak door nail artists gebruikt worden. In de Essence herfst / winter 2022 collectie vind je er bijvoorbeeld één.

INGLOT producten in ooglook

Voor deze look gebruikte ik trouwens ook de INGLOT wenkbrauwproducten en oogschaduw uit het Dream It oogschaduwpalette. Een bijna volledige INGLOT ooglook dus!

De leuke kleurtjes, fijne textuur en hoge pigmentatie zorgen ervoor dat ik deze eyeliners met plezier gebruik. Als ze volledig zijn gedroogd zijn ze inderdaad smudgeproof zoals je hieronder kunt zien.

Meer informatie

Deze INGLOT Mini Gel Eyeliners zijn verkrijgbaar in acht kleuren. Voor een potje van 2 gram betaal je € 9,99. Je vindt ze natuurlijk via INGLOT.nl. Liever een gewone zwarte, bruine, witte of juist shimmery eyeliner? De reguliere INGLOT AMC Eyeliner Gel in grotere verpakking is er in 24 kleuren en kost € 17,99. Je hebt daarbij ook vegan en halal opties.

Bij je bestelling kun je gebruikmaken van code THENEXTG1RL voor 20% korting!

Welke van de acht kleuren Mini Eyeliner Gel spreekt jou het meeste aan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top