INGLOT GLOWOW Face Palette || Review

Een aantal maanden geleden werden ze aangekondigd. De INGLOT Face Palettes, waaronder deze GLOWOW variant. GLOWOW bevat één van de lichtere combinaties en lijkt daardoor zeer geschikt voor mijn huidskleur. Benieuwd naar de binnenkant? Kijk dan snel verder!

Glowow summer glow gezichtspalette

Zoals we inmiddels gewend zijn van INGLOT komt ook dit GLOWOW face palette in een matzwart doosje met witte letters. Aan de achterkant zijn alle ingrediënten per pan te vinden.

Informatie INGLOT Glowow face palette

Het leuke van de INGLOT paletten is de vormgeving met magneetjes. Ook het INGLOT Dream It oogschaduwpalette zat in een soortgelijke verpakking. In ieder hoek zit een klein (zichtbaar) magneetje. Je schuift de bovenkant zo voorzichtig los.

INGLOT Glowow Face Palette 2022
INGLOT GLOWOW is het lichtste face palette in deze serie.

Op het begin vond ik het een beetje onwennig, maar inmiddels ben ik eraan gewend! Je schuift hem open en kunt hem er vervolgens helemaal afhalen zodat je goed met je kwast bij alle tinten kunt.

INGLOT GLOWOW face palette met magneetjes
Gebruik je liever cream make-up producten? Bekijk dan zeker eens dit artikel: INGLOT Cream blush, highlighter & bronzer!
Deksel gezichtspalette INGLOT kan helemaal verwijderd worden
De magnetische deksel is volledig los te halen van het palette.

Het INGLOT GLOWOW Face Palette in gebruik

Van de vier varianten die uitgebracht zijn, is GLOWOW de lichtste combinatie van tinten. Op de achterkant van het INGLOT GLOWOW palette staat welke tinten het precies zijn:

  • Face Blush 06
  • HD Highlighter 154
  • Sculpting Powder 505
Gezichtsmake-up palette blush highlighter en contour poeder

Het sculpting powder is een vrij lichte, koele bruintint. Hij is volledig mat zodat je jouw gezicht er goed mee kunt contouren. De highlighter heeft een lichte champagnekleur en een fijne shimmer.

Close-up INGLOT Summer face palette 2022

Toen ik alleen de persfoto’s had gezien dacht ik dat de blush matte zou zijn, maar hij bevat een hele mooie gouden shimmer! Vooral in de zomer vind ik dat soort blushes erg mooi, als ze nog net wat zonlicht weerkaatsen.

Close-up face blush 06 INGLOT

Omdat dit palette zéér geschikt is voor jouw summer glow, moest ik natuurlijk ook zomerse swatches maken! Hieronder zie je de kleuren in de vorm van palmbomen op mijn arm.

Swatches INGLOT Glowow face palette 2022

Vooral de blush is zéér goed gepigmenteerd. Even goed je kwast aftikken voor je hem op je gezicht zet dus! Zowel de highlighter als de sculpting powder zijn goed op te bouwen. De highlighter geeft een mooie lichte gloed op de huid. In combinatie met de contourtint zou je hem zelfs als bronzer kunnen gebruiken, al is de contour daar eigenlijk iets te koel voor.

Ik gebruik liever een sculpting powder die iets donkerder is dan deze in het GLOWOW palette, maar als je een hele lichte huid hebt zal deze tint goed bij je passen! Net als de highlighter overigens. De blush kan dan wat ‘hard’ overkomen, dus gebruik zeker niet teveel.

Al met al is het palette erg fijn in gebruik en matchen de kleuren goed bij elkaar. Een fijne aanwinst in mijn collectie dus ik weet zeker dat hij ook in de jouwe goed zal passen! Of dat nou GLOWOW is, of één van de andere kleurcombinaties.

Meer informatie

Je koopt de INGLOT Face palettes, waaronder GLOWOW, natuurlijk via de INGLOT website. De paletten kosten € 32,49 en hebben een inhoud van 7 gram. Wanneer je bij het bestellen kortingscode THENEXTG1RL gebruikt krijg je wel 20% korting op je gehele bestelling!

De paletten zijn allemaal vegan met uitzondering van variant ‘Good Mood’. INGLOT is een cruelty-free merk.

Gebruik je vaak dit soort gezichtspaletten? Of ga je sneller voor losse items?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top